Ginger Scott

Grib mig

Slušajte u aplikaciji
“I to år, tre måneder og 16 dage har jeg ikke været mig selv. Så lang tid er det, siden det skete. Siden har jeg ikke været i stand til at gå i skole, jeg har reelt været fange i mit eget hjem, og jeg har været en skygge af mig selv.
Nu er jeg begyndt på college og har lagt tusinder af kilometer mellem min fortid og min fremtid. For dig ville det måske være let at flytte hjemmefra, begynde på college og få venner, men for mig? For mig var det utænkeligt.”
Selvom Rowe Stanton kæmper med store skyldfølelser og en tung sorg over det, hun har oplevet, vover hun alligevel at begynde på college. Allerede første dag møder hun Nate Preeter, der er skolens baseballstjerne. Hun forventer ikke, at han vil lægge mærke til en som hende, men det gør han. Han ser hende og prøver at forstå hendes fortid. Men kan hun overhovedet klare at være tæt på nogen, når hun i så lang tid ikke engang har kendt sig selv?

Grib mig er første del af McConnell-trilogien. Hver bog fokuserer på nye karakterer og kan læses uafhængigt af hinanden.

Ginger Scott er forfatter til adskillige ungdomsog voksenbøger. Ud over en forkærlighed for romantik er Ginger også vild med sport, og hun blander ofte de to ting sammen i sine bøger. Ginger har skrevet for og været redaktør på aviser, magasiner og blogs i mere end 15 år. Hun har skrevet om sportsfolk, politikere, skuespillere, forskere, cowboys, kriminelle og byer – og hér fortæller hun en af de historier, der ikke er plads til i nyhedsstrømmen, selvom den er vigtig.
10:53:15
Prevodilac
K.L. Berger

Ostale verzije

Grib mig, Ginger Scott
Ginger Scott
Grib mig
  • 692
  • 1.4K
  • 40
  • 76
da
Knjige

Utisci

Gitte Abildtrup
Gitte Abildtrupje podelio/la utisakпре 7 месеци
👍Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu
💧Sentiš

Det er en super god bog, jeg fik tåre i øjne

Dorthe
Dortheje podelio/la utisakпре 9 месеци
👍Vredna čitanja
🔮Kompleksna
🎯Vredna čitanja
💞Romantična
🌴Knjiga za plažu
🚀Čita se u jednom dahu
🐼Lagano štivo
💧Sentiš

Skøn sød og gribende bog 💞

Frederik Kirkegaard Jeppesen
Frederik Kirkegaard Jeppesenje podelio/la utisakпре 9 месеци
💞Romantična
🚀Čita se u jednom dahu
🐼Lagano štivo

En rigtig god bog og betagende oplæsning af Maj Johansen.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Grib mig, Ginger Scott
Grib mig
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)