Roser er røde.
Violer er blå.
Jordbær er søde.
Er du mon ligeså?

Det er tidligt om morgenen d. 7. juli, og fire piger fra fire forskellige steder i Danmark er på vej til Rosenholm Kostskole et sted på Sjælland. Alle har de fået en invitation til et informationsmøde på den mystiske skole. Ingen af dem ved, at mødet vil ændre deres liv for evigt …

Da de møder op på skolen, finder pigerne snart ud af, at Rosenholm ikke er et almindeligt gymnasium – det er et sted, der uddanner magikere. En helt ny verden åbner sig for pigerne, der nu skal til at lære deres egne evner at kende, men i løbet af deres første år på skolen vikles de ind i opklaringen af en gammel mordgåde, der truer med at få fatale følger i nutiden.

Roser og violer er første bind i fantasytrilogien Rosenholm – en ny serie til teenagere og y/a-læsere. Den er fyldt med magi, romantik og mystik, og de magiske elementer er bl.a. inspireret af nordisk mytologi, naturmagi og åndemaneri. Som typisk for young adult-romaner er Roser og violer også en coming-of-age-historie, der handler om at finde sig selv, om venskaber og om (forbudt) kærlighed.
Ova audio-knjiga je trenutno nedostupna
9:19:16

Utisci

Michael Wagner
Michael Wagnerje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja
💀Jeziva
🚀Čita se u jednom dahu

Rigtig god historie

Martin Hansen
Martin Hansenje podelio/la utisakпре 3 месеца
👍Vredna čitanja
💀Jeziva
🔮Kompleksna
🚀Čita se u jednom dahu

Anna Katrine Ahlberg Frederiksen
Anna Katrine Ahlberg Frederiksenje podelio/la utisakпре 7 месеци
👍Vredna čitanja
🔮Kompleksna
🚀Čita se u jednom dahu

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Roser og violer, Gry Kappel Jensen
Roser og violer
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)