Herbjørg Wassmo

Hundrede år

Slušajte u aplikaciji
Sara Susanne, Elida og Hjørdis er Herbjørg Wassmos oldemor, mormor og mor. Hundrede år er romanen om deres liv, om de mænd de ville have og de mænd de fik, og om børnene de fødte og opdrog op gennem århundredet.

Det er også historien om en lille pige, der stikker af for at gemme sig for ham. Hun har en gul blyant. Den bruger hun til at skrive med og det bliver hendes overlevelse at kunne skrive historier. Denne pige er født i 1942, nøjagtig hundrede år efter oldemoren, den stærke Sara Susanne, som stod model for englen på altertavlen, der i dag befinder sig i katedralen i Lofoten.

Herbjørg Wassmos roman Hundrede år er beretningen om hendes slægts kvinder og deres skæbner, som de formede sig i det norske landskab op gennem de seneste hundrede år; en stærk beretning om hårdt arbejde, store afsavn, kærligheden og børnene, om friheden og længslen efter noget andet.
14:16:13
Prevodilac
Annelise Ebbe

Ostale verzije

Utisci

Helle Pedersen
Helle Pedersen je podelio/la utisakпре 2 године
🙈Ne drži pažnju

Når jeg går igang med en bog skal den fange mig rimelig hurtigt. Det gjorde denne bog ikke.

Julie Trude Jensen
Julie Trude Jensenje podelio/la utisakпрошле године
🙈Ne drži pažnju

Mona Jensen
Mona Jensenje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Hundrede år, Herbjørg Wassmo
Hundrede år
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)