Mette Frederiksen, Thomas Larsen
da
Audio
Thomas Larsen

Mette Frederiksen

Slušajte u aplikaciji
10:51:17
  • 👍6
  • 💡2
  • 🎯2
Gennem fem generationer har Mette Frederiksens familie været socialdemokrater, og hun kan følge partiets historie fra strejker og arbejdskampe til de store folkelige og politiske gennembrud gennem sin egen families historie. Socialdemokratiet er hendes dna.

Men det er også fortællingen om Mette Frederiksens rolle i Socialdemokratiet. Hvordan hun som 27-årig blev opfordret af Mogens Lykketoft til at efterfølge ham som formand efter valget i 2005 – og sagde nej. Om at stå klar med ministerliste og regeringsprogram i 2014, da alle troede, at Helle Thorning-Schmidt ville få en toppost i EU. At blive valgt i 2015 uden modkandidater som den oplagte efterfølger. I bogen fortæller hun for første gang om de erfaringer hun høstede fra regeringssamarbejdet S/SF/R i perioden 2011-2015.

Endelig er det historien om en socialdemokratisk partiformand, der er konfronteret med sværere udfordringer end forgængerne i en tid, hvor globalisering, teknologi, indvandring og ulighed får vælgere til at flygte fra de gamle partier og flokkes om nye bevægelser.

Utisak
Dodaj na policu

Ostale verzije

Mette Frederiksen, Thomas Larsen
Slušajte u aplikaciji
6Utisaka
  • 👍Vredna čitanja6
  • 💡Poučna2
  • 🎯Vredna čitanja2
Prijavite se ili se registrujte
👍Vredna čitanja

De første kapitler er det hele værd. Det er virkelig spændende at høre om Mette F.’s baggrund og vej til sin første ministerpost. Bogen ender desværre i en pligtagtig gennemgang af socialdemokratiets nuværende politik. Helt ok, men det er altså nemmere at læse i en folder eller på en hjemmeside.

👍Vredna čitanja
💡Poučna
🎯Vredna čitanja

👍Vredna čitanja

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Mette Frederiksen, Thomas Larsen
Mette Frederiksen
1x4:20-2:20:15
bookmate icon
Jedna cena. Obilje knjiga
Ne kupujete samo jednu knjigu već celu biblioteku… po istoj ceni!
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)