Anna Grue

Mysteriet i Genbrugsen

Slušajte u aplikaciji
En række dødsfald sker blandt en flok frivillige i en af Nykøbing Sjællands genbrugsbutikker. Først ét, så et andet af de ældre mennesker mister livet. Politiet mener, det skyldes naturlige årsager, men den tror efterlønneren Anne-Maj Mortensen ikke på. Stædigt går hun i gang med selv at opklare sagen midt i hverdagslivet med familiemiddage, slankekure, hundeopdragelse og havearbejde.

"Mysteriet i genbrugsen" er første kriminalroman i Anna Grues serie om fru Mortensen.

Anna Grue (f. 1957) debuterede i 2005 med romanen "Noget for noget", der modtog Det Danske Kriminalakademis diplom for Fremragende Debut. Året efter fulgte "Det taler vi ikke om", og i 2012 udkom novellesamlingen "De andre".
Anna Grue fik sit gennembrud med kriminalromanerne om den skaldede detektiv Dan Sommerdahl. Serien startede i 2007 med "Dybt at falde", senere udkom "Judaskysset", "Kunsten at dø", "Den skaldede detektiv", "Et spørgsmål om penge", "Sidste forestilling" og i lige linje. I 2015 udkom romanen "Italiensvej", og året efter blev den fulgt af fortsættelsen "De voksnes rækker".
7:15:19

Ostale verzije

Mysteriet i Genbrugsen, Anna Grue

Utisci

Bjørn Heide Pedersen
Bjørn Heide Pedersenje podelio/la utisakпре 2 месеца

Jeg morede mig meget undervejs, mest fordi jeg er jævnaldrende med Anne-Maj og selv har arbejdet i en genbrugs butik. Dygtig oplæser, og en fin lille underholdende historie. Ren afslapning, trods den drabelige historie😉

Hera
Heraje podelio/la utisakпре 12 дана
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🌴Knjiga za plažu
🚀Čita se u jednom dahu

Endnu en hyggelig og spændende bog af Anna Grue. Og så skønt med Githa Lehrmann som oplæser!

Tina Jensen
Tina Jensenje podelio/la utisakпре 17 дана
👍Vredna čitanja

Rigtig god bog+++

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Mysteriet i Genbrugsen, Anna Grue
Mysteriet i Genbrugsen
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)