Christina Ramskov

Fønixens hjerte

Slušajte u aplikaciji
Den 16-årige outsider Maria Carlsen lever et meget normalt liv, indtil hun en dag kommer i besiddelse af Fønixens Hjerte. Det bliver starten på en rejse ind i en magisk verden, hvor der lever varulve, engle og mange andre væsner, som er både gode og onde.

"Hun så over på kvinden, men i stedet for den smukke, unge kvinde stod der et uhyggeligt væsen, der var halvt menneske og halvt kæmpeslange. Hele kvindens underkrop var en stor, grøn slangehale. Kvinden hævede sin menneskeoverkrop op, så hun var ansigt til ansigt med Maria. Sammenlagt var kvinden nok ti til tolv meter lang.
"Hvad vil du?" spurgte Maria bange og blev ved med at sige til sig selv: Det er en drøm, jeg vågner om lidt, der sker mig ingenting. Kvinden førte Marias hoved helt tæt på sit eget. Maria kunne nu se ind i hendes røde øjne. "Giiv miig Føøniixeenssss Hjeer- tee," hviskede kvinden. Hendes stemme var helt forandret – den var nu hæs og slangeagtig." - Uddrag af bogen.

CHRISTINA RAMSKOV kom til verden i 1989 og boede derefter 22 år i Hjallerup i Nordjylland med sine forældre og to søskende. Hele sit liv har Christina villet være forfatter, men hun har på grund af ordblindhed holdt sig tilbage indtil denne bragende debut.

LEKTØRUDTALELSE
"… det her er en virkelig god historie, fortalt med et overskud, fortællelyst og en kærlighed til genren, som det er en fornøjelse at læse. Forfatteren er debutant, men har her begået en meget flot første bog. Det er en klassisk udviklingsroman i fantasy-genren … en kvik blanding af Harry Potter og Annie Daltons gode Agent engel-serie, men den kan skam også nydes af drenge, der har læst Rick Riordans bøger og nydt hans blanding af action og mytologiske væsner… En virkelig flot debut, med alt hvad man kunne ønske sig af spænding, magi og kærlighedsforvirring." - Lektørudtalelse v. Martin W Hansen
17:03:51

Ostale verzije

Fønixens hjerte, Christina Ramskov

Utisci

Laila Mette Meyer
Laila Mette Meyerje podelio/la utisakпрошле године
👎Možete propustiti

Ville så gerne høre denne historie, det lyder som en rigtig god fortælling.
Men når det så er sagt, så kan jeg ikke lytte til den mere. Navne, alle navne bliver sagt Alt for tit. Det er som at have en samtale med en der ved hver sætning siger ens navn.
Kan være at jeg læser den i stedet. Der kan jeg skifte navnene ud med han eller hun. For tror det er en rigtig god fortælling.

Satu Vallioniemi Jensen
Satu Vallioniemi Jensenje podelio/la utisakпре 3 месеца
👍Vredna čitanja
🔮Kompleksna
🚀Čita se u jednom dahu

Dina Henningsen Svenningsen
Dina Henningsen Svenningsenje podelio/la utisakпре 10 месеци
🔮Kompleksna
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Fønixens hjerte, Christina Ramskov
Fønixens hjerte
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)