Carey Heywood

Der går altid et tog til New York

Slušajte u aplikaciji
Paige Sullivan er netop hjemvendt fra New York med kufferten fuld af skuffelser. Hun har mistet sit firma, sin kæreste og alle sine penge. Paige bor på sin mors sofa i Woodlake, New Hampshire, mens hun prøver at finde ud hvad næste skridt skal være. Hun drømmer om at kunne genoptage karrieren som eventplanner måske i Texas, hvor der ikke er nogen, der kender hende. Hvad Paige ikke drømmer om, er at gøre rent for andre, stå i en sølle kaffebar om dagen og et endnu mere sølle værtshus om aftenen for at skrabe penge sammen til sin drøm.

Asher Thompson har bygget sit eget hus udenfor Woodlake, og det passer ham forrygende at bo helt alene uden at blive forstyrret af andre. Han er lidt af en eneboer og bruger al sin tid på sit arbejde som selvstændig snedker og er egentlig godt tilfreds. Hans familie besøger ham fra tid til anden dels for at bade i den sø, der ligger på grunden, dels for – uden held – at få ham til at være mere social.

Da Paige bliver nødt til at overtage rengøringstjansen hos Asher, bliver hans fredelige liv og omgivelser fuldstændig forandret. For selvom de irriteres vanvittigt over hinanden, sker der noget når modsætninger mødes.

Der går altid et tog til New York er andet bind i Woodlake-serien. I første bind ET RIGTIGT HÅNDVÆRKERTILBUD mødte vi Finley og Ashers storebror, Noah.

(En sød, sjov og sexet fortælling, fra 17 år.)

Carey Heywood er New York Times og USA Today bestsellerforfatter. Hun har skrevet over 20 bøger og har mange flere på vej. Hun er født og opvokset i Alexandria, Virginia. Hun bor sammen med sin mand, tre – nogle gange bedårende – børn, en gavtyv af en sort kat og deres fire kilo tunge kamp-Yorkshire Terrier.
6:56:28

Utisci

Frederik Kirkegaard Jeppesen
Frederik Kirkegaard Jeppesenje podelio/la utisakпре 3 месеца
🎯Vredna čitanja

Jamen det gik jo, som det skulle.

Peter Villadsen
Peter Villadsenje podelio/la utisakпрошлог месеца
💞Romantična

Ja hvad skal jeg sige. Let fordøjelig. Og den samme historie som den første bog i serien. Skal absolut høres på 1,5 gange hastighed. Læst langsom og dovent. Virker irriterende på mig.

Claus Keller Asmussen
Claus Keller Asmussenje podelio/la utisakпре 3 месеца
👍Vredna čitanja
💞Romantična
🌴Knjiga za plažu
🐼Lagano štivo

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Der går altid et tog til New York, Carey Heywood
Der går altid et tog til New York
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)