Taylor Adams

Ingen udvej

Slušajte u aplikaciji
EN BORTFØRT LILLE PIGE LÅST INDE I EN VAREVOGN. INGEN HJÆLP I MILES OMKREDS. HVAD VILLE DU GØRE?

Darby Thorne er på vej til Utah for at besøge sin døende mor, da hun bliver fanget i en snestorm i Colorados bjerge. Vejene er fuldstændig sneede til, og hun må vente på en øde rasteplads, indtil stormen er stilnet af. Hun søger ly i bygningen på rastepladsen, hvor der er nogle automater med snacks, en kaffemaskine og fire fremmede mennesker.

I håb om at kunne fange et signal på sin mobiltelefon går Darby ud i stormen igen – og opdager noget forfærdeligt. Bag i varevognen ved siden af hendes egen bil er en lille pige låst inde i et hundebur.

Hvem er barnet? Hvorfor er hun blevet bortført? Og hvordan kan Darby redde hende?

Hun har ingen forbindelse på telefonen, ingen andre muligheder for at komme i kontakt med omverdenen, og hun kan ikke slippe væk. En af de andre på rastepladsen har bortført pigen. Men hvem?

Darby ser ikke andet valg end at prøve at få pigen fri, redde hende ud af varevognen og flygte med hende, men hun er fanget i en dødbringende situation, hvor både pigens og hendes eget liv står på spil. Hun er nødt til at få hjælp, men hvem kan hun stole på?

Fyldt med overraskelser! Denne hæsblæsende thriller er både mørk og intens og kan måle sig med Agatha Christie, når det gælder opfindsomhed, og James Patterson, når gælder ren fart. Tempofyldt, skarp og ubarmhjertig.

A. J. Finn

Ingen udvej lægger ud med et genialt, ildevarslende setup og sender læseren på en vild, psykologisk mættet og dødbringende tur. Taylor Adams er mester i at opbygge spænding. Jeg glæder mig allerede til at se, hvad han finder på næste gang.

Michael Koryta

OMG, det her er virkelig en hæsblæsende rutsjebanetur. Efter nogle sider, hvor man lærer Darby at kende, sendes man på en tur fyldt med farer og adrenalinsus, der fanger én så fast i sit greb, at det kan være svært at trække vejret.

Goodreads

Den første overraskelse gav mig åndenød. Spændingen begynder på allerførste side og bliver mere og mere intens indtil den eksplosive slutning.

Amazon.com

Taylor Adams har arbejdet inden for film- og tv-branchen i adskillige år og bor i staten Washington. Ingen udvej er hans tredje roman, som allerede er blevet solgt i over 200.000 eksemplarer og udgivet på 12 sprog.
8:37:19
Izdavač
Jentas

Ostale verzije

Ingen udvej, Taylor Adams
Taylor Adams
Ingen udvej
  • 184
  • 11
  • 14
  • 18
da
Knjige

Utisci

Birgit Svendstrup Pedersen
Birgit Svendstrup Pedersenje podelio/la utisakпре 25 дана
👎Možete propustiti
💩Smeće

Forsøgte i 3 timer, men det er det dårligste jeg længe har hørt. Irriterende urealistisk og banal.....
Oplæseren bør måske holde sig til en anden type bøger.

Anni Westergaard Nielsen
Anni Westergaard Nielsenje podelio/la utisakпре 3 месеца
👎Možete propustiti

Langtrukken - kedelig

Steen Jean Waarkjær
Steen Jean Waarkjærje podelio/la utisakпре 7 месеци
👍Vredna čitanja

Meget spændende at læse men også blodig.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Ingen udvej, Taylor Adams
Ingen udvej
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)