Krokodillevogteren, Katrine Engberg
da
Audio
Katrine Engberg

Krokodillevogteren

Slušajte u aplikaciji
8:53:49
  • 👍69
  • 🎯29
  • 🚀25
Spændende dansk krimi med et kompliceret og snedigt udtænkt plot.

En tidlig morgen i en ejendom i indre København bevæger folkepensionist Gregers Hermansen sig forsigtigt ned ad trapperne med sin skraldepose. Hos underboen står en dør på klem, og uheldigvis falder Gregers ind i lejligheden, da han vil støtte sig til karmen. Da han kommer til sig selv, opdager han, at han ligger oven på liget af en ung kvinde. Det bliver en sag for kriminalbetjent Jeppe Kørner og hans kollega Anette Werner.

Katrine Engberg debuterer her med en super velskrevet, letlæst og spændende krimi med et kompliceret og meget snedigt udtænkt plot. Det involverer blandt andet en pensioneret lektor og hendes unge sanglærer, et lig i lysekronen på Det Kongelige Teater, en noget sammensat skrivegruppe med krimiambitioner, et mystisk dødsfald på Færøerne og en ualmindelig sexet kvinde i Kartoffelrækkerne.

En Krokodillevogter er en afrikansk vadefugl, der har fået sit navn, fordi den angiveligt hjælper krokodillen med at fjerne madrester fra tænderne og derfor ikke bliver spist.

Katrine Engberg debuterer som krimiforfatter med "Krokodillevogteren".Katrine Engberg (født 1975) er koreograf, instruktør og rejseskribent. Udgav i 2012 mailromanen "Klap i hest - indrømmelser fra det perfekte liv" sm. m. Anne Mette Hancock.
Utisak
Dodaj na policu

Ostale verzije

Krokodillevogteren, Katrine Engberg
Slušajte u aplikaciji
  • 👍Vredna čitanja69
  • 🎯Vredna čitanja29
  • 🚀Čita se u jednom dahu25
Prijavite se ili se registrujte

Synes det er en fin og underholdende krimi. Det er ikke sidste gang jeg læser noget af Katrine Engberg

Hørt som lydbog august 2019

👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🌴Knjiga za plažu
🚀Čita se u jednom dahu

Dejlig forfriskende og rigtig spændende.

👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🌴Knjiga za plažu
🚀Čita se u jednom dahu

God underholdning

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Krokodillevogteren, Katrine Engberg
Krokodillevogteren
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)