Oprindelse, Dan Brown
da
Audio
Dan Brown

Oprindelse

Slušajte u aplikaciji
20:29:07
  • 👍35
  • 🚀19
  • 🎯12
Dan Brown er tilbage, hvor vi kender ham allerbedst – på en hæsblæsende jagt gennem skjulte koder, religion, symboler og kunst. Hvor Browns populære hovedperson, professor Robert Langdon, tidligere har været udfordret af skjulte symboler i klassisk kunst, er det i Oprindelse en verden af moderne kunst, han bevæger sig ind i.

Her udfordres han af to grundliggende spørgsmål i menneskets historie. Spændingen er intens fra start til slut. Der er med andre ord al mulig grund til at glæde sig til en ny klassisk Brown-roman.

Med Oprindelse slår Brown en tyk streg under, at han er konspirationsteoriernes og cliff-hangernes mester. Få forfattere har så dedikerede og trofaste læsere som Dan Brown – og det skyldes ganske enkelt, at han ikke skuffer sine læsere: gang på gang rives man med af hans bøger, og han er således garant for tankevækkende spænding og underholdning.
Utisak
Dodaj na policu
Slušajte u aplikaciji
  • 👍Vredna čitanja35
  • 🚀Čita se u jednom dahu19
  • 🎯Vredna čitanja12
Prijavite se ili se registrujte
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Som altid med Dan Brown. Han forstår at holde sin læser fanget ude på kanten af stolen. Super spændende historie, der giver stof til eftertanke om vores brug af teknologi. Igen får religion en lussing.

Desværre formår oplæser at ødelægge den gode historie med sin oplæsning. Overdrevet udtalelser på ord og meget staccato i sin udtalelser.
Det virker som om han ikke kender historien på forhånd.

🌴Knjiga za plažu

Jeg kan ikke med den oplæser - det er ham fra Elefanten, det ikke kunne sove - og han læser lige så irriterende langsomt i denne bog. Heldigvis kan man skrue op for hastigheden. Den eneste bog hvor jeg har hørt på 3x hastigheden.
God til ferien, men jeg håber at Dan Brown snart har en anden historie i ærmet end den sædvanlige om Langdon.

👎Možete propustiti
🙈Ne drži pažnju

Kære Dan Brown.... Det er simpelthen for slapt, der er ikke styr på fakta, klichéerne vælter nærmest over hinanden, plottet for urealistisk og helt igennem gennemskueligt alt for tidligt i bogen. Det virker som om at du er sprunget med på en dystotopisk "fremtidsbølge" styrer af dårlig it. Den er desværre ret utroværdig i den form, da hullerne er alt for store.
Spild ikke din tid med at læse denne bog, hvis du holder bare lidt af Dan Browns ellers spændende fortællinger.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Oprindelse, Dan Brown
Oprindelse
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)