Dan Brown

Oprindelse

Slušajte u aplikaciji
Dan Brown er tilbage, hvor vi kender ham allerbedst – på en hæsblæsende jagt gennem skjulte koder, religion, symboler og kunst. Hvor Browns populære hovedperson, professor Robert Langdon, tidligere har været udfordret af skjulte symboler i klassisk kunst, er det i Oprindelse en verden af moderne kunst, han bevæger sig ind i.

Her udfordres han af to grundliggende spørgsmål i menneskets historie. Spændingen er intens fra start til slut. Der er med andre ord al mulig grund til at glæde sig til en ny klassisk Brown-roman.

Med Oprindelse slår Brown en tyk streg under, at han er konspirationsteoriernes og cliff-hangernes mester. Få forfattere har så dedikerede og trofaste læsere som Dan Brown – og det skyldes ganske enkelt, at han ikke skuffer sine læsere: gang på gang rives man med af hans bøger, og han er således garant for tankevækkende spænding og underholdning.
20:29:07
Izdavač
Hr Ferdinand
Prevodilac
Jakob Levinsen

Utisci

Bitten Lena Hultmann Poulsen
Bitten Lena Hultmann Poulsenje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Som altid med Dan Brown. Han forstår at holde sin læser fanget ude på kanten af stolen. Super spændende historie, der giver stof til eftertanke om vores brug af teknologi. Igen får religion en lussing.

Desværre formår oplæser at ødelægge den gode historie med sin oplæsning. Overdrevet udtalelser på ord og meget staccato i sin udtalelser.
Det virker som om han ikke kender historien på forhånd.

Joachim Boel Nielsen
Joachim Boel Nielsenje podelio/la utisakпрошле године
👎Možete propustiti
💤Smooor!

Normalt nyder jeg at læse Dan Browns bøger, men her må jeg sige, at jeg er ret skuffet. Den er forudsigelig, kedelig og meget af det lyder som noget, der er kopieret fra hans tidligere bøger.

Linda De Las Mercedes Hindberg
Linda De Las Mercedes Hindbergje podelio/la utisakпрошле године
💤Smooor!

Simpelthen for kedelig.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Oprindelse, Dan Brown
Oprindelse
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)