da
Audio
Lars Bill Lundholm

Södermalmsmordene

Slušajte u aplikaciji
Södermalmsmordene er 2. lydbog i serien om Axel Hake


Om ”” - lydbogDa en kvinde er ude at gå tur langs kanalerne på Södermalm, gør hun et makabert fund. Med et anker bundet til fødderne står et opsvulmet lig af en rødhåret mand med tomt stirrende øjne og vajer i vandet.Kommissær Axel Hake kaldes til åstedet. Liget af manden er i en så dårlig forfatning, at han er svær at identificere. Hvem var han? Hvorfor blev han myrdet og nedsænket i en af Södermalms mest besøgte kanaler, Pålsundskanalen?

Hake og hans kolleger famler længe i blinde. Men en ualmindelig tatovering på ofrets venstre arm sætter dem på sporet af både motiv og morder.

I forbindelse med opklaringen kommer Hake rundt i Södermalms farverige miljøer. Han stifter bekendtskab med både boksere, hjemløse, prostituerede og andre personer på samfundets skyggeside. Nogen prøver at forpurre efterforskningen med grove metode og det bliver ikke nemmere da Axel må hjælpe sin søster som har rodet sig ud noget snavs.Lars Bill Lundholms bøger myldrer med skæve eksistenser og nok er kommissær Axel Hake seriens hovedperson, men det er han i skarp konkurrence med byen Stockholm.”Södermalmsmordene” er indlæst som lydbog af Lars Lippert
9:01:04
Izdavač
Lytteratur

Utisci

Kako vam se svidela knjiga?

Prijavite se ili se registrujte

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Södermalmsmordene
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)