A kukkoló - Szex és erotika, Cecilie Rosdahl
hu
Audio
Cecilie Rosdahl

A kukkoló - Szex és erotika

Slušajte u aplikaciji
„Ez a szálloda olyasvalamit kínál, amit semelyik másik sem, és ami, amennyire én tudom, kizárólag a leggazdagabb kuncsaftok számára érhető el. Úgy hívják, „Játszószoba".
Itt fizetsz azért, hogy megleshess egy kefélő párt, és a szálloda vendégei egymással is szexelhetnek. Ami izgalmassá és egyedivé teszi, hogy a szemközti falból szintén egy szempár kukucskál egy kis lyukon át, amely azonnal bezárul, amint a szexnek vége."

Ez a novella a svéd filmproducer, Erika Lust közreműködésével jelent meg. Lust az emberi természet mélységeit megragadva számos olyan élettörténetet és helyzetet igyekszik bemutatni, ahol a szenvedély, a bensőséges viszony, a testiség, a gyönyör, a szerelem és az erotika játssza a főszerepet.

Cecilie Rosdahl dán író és művész. A Det Fynske Kunstakademi dán művészeti akadémián művészetet, majd a Syddansk Universitet egyetemen forgatókönyvírást tanult. Cecilie Rosdahl számos elismerést kapott mind művészeti, mind írói munkásságáért.
0:31:03
Izdavač
LUST
Prevodilac
- Lust

Utisci

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Kako vam se svidela knjiga?

Prijavite se ili se registrujte

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

A kukkoló - Szex és erotika, Cecilie Rosdahl
A kukkoló - Szex és erotika
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)