Det er sommeren 1852 i Kengis i det allernordligste Sverige. Provsten og vækkelsesprædikanten Lars Levi Læstadius samler bogstaveligt talt en ung samedreng op fra grøftekanten. Jussi, som drengen hedder, er flygtet fra mishandling og sult hjemme. Provsten tager ham til sig, og Jussi bliver hans elev og tro følgesvend på lange botaniske vandringer på Pajala-egnen.
Da en vogterpige forsvinder og findes død og en anden svært skadet, påtager provsten sig med hjælp fra Jussi opgaven som detektiv. Lokalbefolkningen er helt overbevist om, at det er en stor slagbjørn, der hærger, men provsten frygter, at en langt værre morder er på færde.

Det er Paul Becker, som er en af Danmarks mest brugte og kendte stemmer til indlæsning af lydbøger, der har indlæst AT KOGE BJØRN. Paul Beckers stemme formidler smukt Niemis gribende roman om, hvordan store begivenheder rammer en lille verden. At KOGE BJØRN er også en krimihistorie fra det nordligste Sverige, placeret i en fortid, der lugter af sprut, sved og sult, og det er en bog, der går lige i hjertet.
Ova audio-knjiga je trenutno nedostupna
11:07:43
Izdavač
Modtryk
Prevodilac
Anders Johansen

Utisci

Jesper Sell
Jesper Sellje podelio/la utisakпре 5 месеци
👍Vredna čitanja
🔮Kompleksna
💡Poučna
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Super bog

Mette Gjerding
Mette Gjerdingje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Meget læseværdig historie, og oplæseren er vanvittig dygtig.

Elin Petersen
Elin Petersenje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Supergod oplæser

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

At koge bjørn, Mikael Niemi
At koge bjørn
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)