En mand der hedder Ove, Fredrik Backman
da
Fredrik Backman

En mand der hedder Ove

unavailable
10:27:15
  • 👍29
  • 😄24
  • 🎯14
Ove er 59 år. Han kører Saab. Folk kalder ham bitter og en nabos værste mareridt. Men Ove er for helvede ikke bitter, bare fordi han ikke smiler fra morgen til aften! Der er heller ikke meget at grine ad, når Ove hver morgen står tidligt op og går en inspektionsrunde i kvarteret. Flytter cykler, rusker i låste døre og kvalitetstjekker naboernes affaldssortering i skralderummet.

Men under huden på den rigide regelrytter findes en historie og en sorg. Og den novemberdag, hvor temperamentsfulde persiske Parvaneh og hendes lange, milde mand baglæns parallelparkerer oven i Oves postkasse, bliver begyndelsen på en morsom og rørende fortælling. Om værdien af kvalitetsværktøj og uventet venskab, om selvmordsforsøg og gammel kærlighed, herreløse katte og kunsten at bakke med en anhænger. Og som kommer til at forandre en mand og en boligforening fra grunden.

Fredrik Backmans debutroman om den sure ældre mand i nabohuset er en charmerende, skæv og underholdende fortælling, der skaber sit helt eget univers, og samtidig kniber en sandhed eller to om vores tid og tilværelse ud imellem morsomhederne.
Utisak
Dodaj na policu
1.5KSlušalaca39Utisaka
  • 👍Vredna čitanja29
  • 😄HAHA24
  • 🎯Vredna čitanja14
Prijavite se ili se registrujte
Jette Mari Møller Kuhlmann
Jette Mari Møller Kuhlmannje podelio/la utisakпре 10 месеци
👍Vredna čitanja
😄HAHA

Fantastisk tragikomisk fortælling fra start til slut

Camilla Adda Weber
Camilla Adda Weberje podelio/la utisakпре 2 године
💧Sentiš

Fantastisk, fantastisk, fantastisk

Matias Rotbøll Jende
Matias Rotbøll Jendeje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Virkelig rørende og hjertevarm! Og samtidigt en skøn humor! Ville ønske jeg kunne høre den for første gang en gang mere :)

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

En mand der hedder Ove, Fredrik Backman
En mand der hedder Ove
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)