Carey Heywood

Godt naboskab

Slušajte u aplikaciji
Beau Hamilton bruger al sin tid på at arbejde på familiegården, hvilket slet ikke giver ham mulighed for at finde en kæreste. Han kunne godt tænke sig at slå sig ned og starte en familie, men udsigterne er ikke for gode. Han ved hvad han vil have: en sød landlig pige, som ikke har noget imod livet på en gård, en pige der er helt anderledes end hans nye nabo Bethany. Bethany oser af by og det er kun et spørgsmål om tid før hun løber skrigende væk fra landet tilbage til cafe latte-land med cafeer på hvert hjørne. Hun er ikke den slags pige som kan være lykkelig ved at bo på en gård resten af livet. På trods af alle grundene til at Beau ikke burde være tiltrukket af hende, føler han sig draget mod hende på måder han ikke kan slå hen ... det er mere end bare godt naboskab.
Carey Heywood er New York Times og USA Today bestseller-forfatter med femten bøger udgivet og mange flere på vej. Hun er født og opvokset i Alexandria, Virginia. Hun bor sammen med sin mand, tre nogle gange bedårende børn, en gavtyv af en sort kat og deres fire kilo tunge kamp-Yorkshire Terrier.
2:02:07

Ostale verzije

Utisci

Lise H.
Lise H.je podelio/la utisakпре 7 месеци
👎Možete propustiti
🙈Ne drži pažnju

Måtte opgive halvvejs, den blev for kedelig.

Dorthe
Dortheje podelio/la utisakпрошле године
🐼Lagano štivo

Sød bog

PC-Software A/S
PC-Software A/Sje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

God

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Godt naboskab, Carey Heywood
Godt naboskab
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)