R.S. Grey

Kærlighed & kirurgi

unavailable
Dr. Natalie Martin har overstået sin tid som reservelæge på Beacon Hill Universityhospital og er endelig klar til at indtage operationsstuerne som kirurg i egen ret. Slut med uddannende overvågning af hendes arbejde. Slut med at blive undervist af dr. Connor Easton, legendarisk plastikkirurg, tidligere quarterback og hendes brors bedste ven. Slut med at være tvunget til at arbejde klos op og ned ad ham med et uigengældt crush brændende under huden. Tror hun da.


For Connor har altid lagt mærke til Natalie. Til hendes faglige kompetencer. Iltre temperament. Og fristende tilstedeværelse. Men hun har været forbudt område, så længe han har skullet undervise hende. Nu er de kolleger på lige fod, og hendes bror har endda inviteret Connor til at bo under samme tag som Natalie, mens han selv er ude af byen – uvidende som han er om Connors følelser for søsteren.


Hverken Natalie eller Connor kender til tøven eller tvivl, når de bevæbnet med en skalpel står med en patients liv mellem hænderne. Men når det kommer til hjertets anliggender, famler de sig frem. Luften mellem dem slår gnister, derhjemme såvel som på hospitalet – kan de sænke paraderne længe nok til at lukke hinanden ind?
Ova audio-knjiga je trenutno nedostupna
9:33:38
Vlasnik autorskih prava
Politikens Forlag
Prevodilac
Signe Amtoft
Godina izdavanja
2024
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)