Hjorth Rosenfeldt

Disciplen

Slušajte u aplikaciji
I Disciplen går det op for Sebastian Bergman, at han har en voksen datter, og han gør nu en ihærdig indsats for at få styr på sit liv og kontrol over sit sexmisbrug. Han bryder sin hjerne med, om han skal afsløre, at han er hendes biologiske far. Han længes efter at fortælle det, men er klar over at det kan forstyrre hendes liv. Hun har allerede en, som hun kalder far, og som hun elsker.

Samtidig efterforsker hans gamle team hos rejseholdet en række brutale kvindemord, som på ubehagelig vis leder tankerne hen på Edward Hinde – en dømt seriemorder som Sebastian satte bag lås og slå for mange år siden. Men Hinde sidder fortsat inde, så politiet mener, at der er tale om en copy-cat.

Det lykkes Sebastian at overtale Torkel, hans gamle chef, til at lade ham deltage i efterforskningen. Men det Sebastian finder frem til, er yderst ubehageligt. Han opdager, at mordene og sporene peger mod ham selv.

Sebastian Bergman blev en læserfavorit lige fra starten. Nu er han tilbage – mindst lige så stilsikker, provokerende og uimodståelig som sidst.

Disciplen har et fantastisk drive i plottet, som samtidig er troværdigt og fyldt med intens spænding.
19:44:22
Prevodilac
Ellen Boen

Ostale verzije

Utisci

Ravnulf
Ravnulfje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Rigtig spændende og god bog. Godt skrevet og et godt plot. Kaster mig straks over#3

Marianne Gregersen
Marianne Gregersenje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Spændende personskildring og god krimi

Henrik Emil Pedersen
Henrik Emil Pedersenje podelio/la utisakпре 14 дана
👍Vredna čitanja
🔮Kompleksna
🚀Čita se u jednom dahu

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Disciplen, Hjorth Rosenfeldt
Disciplen
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)