da
Audio
Jesper Wung-Sung

Men

Slušajte u aplikaciji
En mand går gennem et tomt hus. Alt føles fremmed. Han tager en fatal beslutning: Han vil tage et liv og derefter sit eget. Men opruller de 12 uger, der gik forud. Det er et portræt af to mænd i frit fald: Den fandenivoldske Jon, der har lagt sit liv i København bag sig og indledt en selvdestruktiv færd til barndomsbyen på Langeland, og træmanden Peter, der efter en fyring ser magtesløst til, mens hele hans tilværelse smuldrer.

Engang var de bedste venner, men de har ikke haft kontakt siden deres fælles ven, Christian, omkom ved Langelandsbroen, hvor de i ungdommeligt overmod havde udfordret hinanden til at balancere øverst oppe.

Peter ønskede egentlig intet andet af livet, end at det skulle fortsætte, som det var, men da Jon vender tilbage til Langeland, sætter det gang i en række begivenheder, som de to mænd på ingen måde er i stand til at styre.


Pressen skriver:

»Jesper Wung-Sung har skrevet en susende stærk og realistisk roman; MEN skriver sig sikkert ind i den stolte danske litteraturtradition for at skildre mænd, der begærer katastrofer, hærværk og død.« - Tonny Worm, Information

»Det er en mesters værk. «
***** - Camilla Thorup Christoffersen, Fyns Stiftstidende

»Den er blændende godt skrevet og følsom og stålsat samtidig.«
***** - Femina

»Jesper Wung-Sung har hermed skrevet sin hidtil bedste bog.«
***** - Preben Rasmussen, Midtjyllands Avis

***** - Per Krogh Hansen, Berlingske Tidende

***** - Henrik Queitsch, Ekstra Bladet

12:50:47
Izdavač
Gyldendal
Godina izdavanja
2022
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)