Kristoffer Zøllner,Pilou Asbæk

Alting sker på en gang

Slušajte u aplikaciji
Han indspiller actionscener med Jackie Chan i Kina, promoverer en Hollywood-film i Sydney, tager til verdenspremiere på Game of Thrones i Belfast, misser sin datters første skoledag i København, ser sine forældre -- gallerieejerne -- på Mallorca og gør sit bedste for at være en god ægtemand. I et år har journalist Kristoffer Zøllner fulgt i hælene på skuespilleren Pilou Asbæk. Alting sker på en gang er en bog om at skulle holde styr på succeser, nedture, familie, arbejde og kærlighed. Det er en rejse ind i en verden, der er lige så glamourøs, som den kan være ensom. En fortælling om at være en mand på 37 år, der gerne vil det hele.
6:40:36
Izdavač
Gyldendal

Utisci

Isabell Sinding
Isabell Sinding je podelio/la utisakпре 2 месеца

Jeg var lidt skuffet over denne bog. Har altid anset ham som en fantastisk historie fortæller, men forfatteren fanger ikke helt hans humor og varme som man ser ham på tv og film. Dog hørte jeg den til ende uden at være blæst bagover.

Marianne Vellier
Marianne Vellierje podelio/la utisakпре 3 месеца
👍Vredna čitanja

Fantastisk bog. Spændende indblik i Pilous liv. Jeg går straks igang med at se alke hans film og serier. Elsker ham i GOT

Mette Brink Madsen
Mette Brink Madsenje podelio/la utisakпре 5 месеци
👎Možete propustiti
🙈Ne drži pažnju

Ærlig talt ret uinteressant fortælling om Pilou og familien.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Alting sker på en gang, Kristoffer Zøllner, Pilou Asbæk
Alting sker på en gang
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)