C.J. Tudor

Kridtmanden

Slušajte u aplikaciji
1986. Eddie og hans venner går rundt i en søvnig engelsk landsby og venter på at blive voksne. De får tiden til at gå med at tegne forskellige små kridtmænd på byens fortove; symboler, som kun de ved, hvad betyder. Pludselig begynder der at dukke fremmede kridttegninger op. Tegninger, der ikke fører til skolen eller legepladsen, men ud i skoven. Skoven, hvor det hele starter.

30 år senere. En dag modtager Eddie en konvolut. I den ligger en tegning af en kridtmand. Eddies venner har også fået sendt kuverter med den tegning. Det er en spøg, tror de… indtil det går galt igen.

Kridtmanden er en stor krimidebut af engelske C.J. Tudor. Den var solgt til udgivelse i 38 lande, allerede inden bogen udkom på engelsk i januar 2018.
9:52:53
Izdavač
Gyldendal

Ostale verzije

Kridtmanden, C.J. Tudor
C.J. Tudor
Kridtmanden
  • 641
  • 31
  • 42
  • 74
da
Knjige

Utisci

Birthe Behrensdorff Larsen
Birthe Behrensdorff Larsenje podelio/la utisakпре 2 месеца
🙈Ne drži pažnju

Nærmest en fortælling om en barndom

Michelle Ferré Ahle
Michelle Ferré Ahleje podelio/la utisakпре 8 месеци
🙈Ne drži pažnju

Den er langsom, speeder lidt op til sidst, men generelt kedelig. Dårlig karakterbeskrivelser og dårligt skrevet efter min mening.

Dina Träff Vikstrøm
Dina Träff Vikstrømje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Very exciting and unpredictable

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Kridtmanden, C.J. Tudor
Kridtmanden
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)