Kristen Ashley

Mr. X.

Slušajte u aplikaciji
Gwendolyn Kidd kan godt lide cosmopolitans, dyre sko og aftener i byen med veninderne. Hun kan også godt lide at få besøg af Mr. X, der kommer forbi helt, helt lydløst om natten. Gwen er lidt af en dagdrømmer, og hun håber, det kan blive til mere end anonyme møder i natten. Men Mr. X. har aldrig fortalt hende, hvad han hedder, eller bedt om hendes telefonnummer, eller ... Men han giver de vildeste orgasmer, og når han kysser hende bag øret, holder fornuften op.
Gwens søster Ginger har et problem. Hun skylder Kaos MC over to millioner dollars, og inden længe bliver Gingers problem også Gwens problem. Gwen vil egentlig gerne koncentrere sig om sit arbejde som redaktør, spise kagedej og dagdrømme, men de barske realiteter for hendes søster bliver til både drive-by-skyderi, overfald og kidnapning. FBI, politi, Kaos MC og det der er værre bliver blandet ind i Gwens liv.
Da Ginger trækker Gwen ind i Denvers livsfarlige underverden, blusser Mr. X’s beskyttergen ud i lys lue. Problemet er, at da Gwen ser Mr. X’s alfahan-attitude i dagslys, er det noget af en spand koldt vand. Desuden ved han meget mere om Gwen, end han burde. Og selvom han synes, at Gwen er lækker, enerådig og fjollet, har han sine egne dæmoner at kæmpe med, som afholder ham fra at binde sig til nogen. Kan Gwen holde fast i sig selv og finde kærligheden i det ualmindelige kaos?

Kristen Ashley er født i Indiana og har boet i Colorado og det vestlige England, men bor nu i Arizona. På den måde er hun nu begavet med venner og familie over hele kloden. Kristen har udgivet over 60 romantiske romaner, og hendes bøger er oversat til 14 forskellige sprog. Hun har solgt over tre millioner bøger og har vundet eller været nomineret til adskillige priser. Hun tog initiativ til organisationen Rock Chick Nation som en måde at betale tilbage til sine læsere. RCN’s forskellige programmer styrker stærke kvindelige fællesskaber og har givet over 130.000 dollars til forskellige velgørende organisationer for kvinder.
17:30:07

Utisci

Christina Meggele Aabech
Christina Meggele Aabechje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
💞Romantična
🌴Knjiga za plažu
🚀Čita se u jednom dahu

Tager gerne endnu en tur med Hawk og Gwen

Tanja Rokkjær Lyndrup
Tanja Rokkjær Lyndrupje podelio/la utisakпре 2 месеца
🙈Ne drži pažnju

Egentlig en okay historie, den er bare virkelig langtrukken. Jeg kom dog igennem den.

BRS
BRSje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja
🐼Lagano štivo

Rigtig skøn bog med masser af kærlighed og spænding. Elsker Kristen Ashleys skrivestil, som er humoristisk og kvik. Desværre påvirkes oplevelsen af lydbogen meget af en tungsindig og monoton-agtig speaker med deprimerende betoning.
Også lidt synd at starte med denne bog, da Rock Chick serien ligger foran og der er personer med derfra i denne serie. Start med Rock Chick serien og du vil elske dem 😀

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Mr. X., Kristen Ashley
Mr. X.
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)