Carey Heywood

Noget om Grace

Slušajte u aplikaciji
Sorgens fem faser: benægtelse, vrede, forhandling, depression, accept ...
Stedet er det kolde og barske Ohio, USA. Den unge klinikassistent Grace, bor sammen med sit livs kærlighed, Jon, i en lille upræten­tiøs lejlighed i en halvkedelig forstad til Cleveland. Grace er helt sikker på, at Jon er manden i hendes liv. Eller det vil sige, at sådan har det været indtil for nylig. For efter at Jon har mistet sit arbejde, er han begyndt at opføre sig anderledes. Og ikke på en god måde.
Grace er måske ikke længere helt så sikker på, at forholdet kan bære, men det er ikke noget hun tør indrømme. For bortset fra Jon, er Grace alene i verden. Hendes forældre døde i en bilulykke, hun er enebarn og hendes bedsteforældre er for længst borte.
Men pludselig en dag dukker et uventet brev op som sender hen­de ud i en hvirvelvind af forandringer.
Nogle gange er det sværeste i livet at give slip.
Carey Heywood er New York Times og USA Today bestsellerfor­fatter. Hun har skrevet 21 bøger og har mange flere på vej. Hun er født og opvokset i Alexandria, Virginia. Hun bor sammen med sin mand, tre – nogle gange bedårende – børn, en gavtyv af en sort kat og deres fire kilo tunge kamp-Yorkshire Terrier.
7:24:28

Ostale verzije

Utisci

Sten Jørgensen
Sten Jørgensenje podelio/la utisakпре 3 месеца
👎Možete propustiti
💤Smooor!

Pyha - aldrig har jeg hørt så mange ligegyldige beskrivelser af noget som ingen betydning havde for handlingen. Bogen falder helt ved siden af de andre hun skrevet!

miamariannen
miamariannenje podelio/la utisakпрошле године
👎Možete propustiti
🙈Ne drži pažnju
💤Smooor!

Lange og meningsløse handlingsbeskrivelser, der ingen værdi har for selve historien. Gab ! Det giver ingen mening at høre om, hvordan hun pakker en taske ud, og hvad hun propper i hvilke skuffer, når det ikke betyder noget for historien. Bogen kunne nemt gøres halvt så lang, uden det ville have gjort en bemærkelsesværdig forskel.

Marianne
Marianneje podelio/la utisakпрошле године
👎Možete propustiti
💩Smeće
💤Smooor!

Jeg har lyttet til alle carey Heyeoods bøger og er vilde med dem. Men denne her er ualmindelig kedelig og lever slet ikke op til hende standarder. Desværre.
Oplæseren er rædselsfuld . Ærgerligt.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Noget om Grace, Carey Heywood
Noget om Grace
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)