Pernille Juhl

Efter mørke

Slušajte u aplikaciji
Graasten 2. Verdenskrig. Anders og Marie har genfundet kærligheden. Datteren Jenny gifter sig med frihedskæmperen Magnus, men det går langt fra, som hun havde forestillet sig. Broderen Carl er deserteret fra Frikorps Danmark, er eftersøgt af Gestapo og må flygte til Sverige og siden USA.
’Efter mørke’ er en bevægende kærlighedsroman og en selvstændig fortsættelse til ’Når solen står højest’. Bogen skildrer den dystre tid under besættelsen, hvor danskerne rykkede tættere sammen og fandt ekstra overskud til at hjælpe hinanden. Familien gennemgår adskillige prøvelser og glæder sig sammen med millioner af landsmænd, da de får friheden tilbage. Det er ikke lige nemt for alle familiemedlemmer at få hverdagen til at fungere. Mørket truer med at opsluge alt.
’Efter mørke’ er en handlingsmættet familiekrønike, som beskriver et stykke spændende Danmarkshistorie i ’40’erne. Vi oplever familiens menneskelige og sårbare sider i en tid, hvor alting enten er sort eller hvidt. Bogen er den 3. i serien om familien Andersen, og kan læses uafhængigt af de andre bøger.
Om ’Efter mørke’ skrev anmelderne:
Folkebladet, Arne Mariager: "Pernille Juhl tegner nænsomme portrætter af mennesker, hvis liv ændres af krigen, og sætter flot punktum for familie-trilogi”.
Dansk Biblioteks Center, Jette Landberg: ”Skal læses for sine gode og realistiske tidsbilleder. Man får lyst til at følge familien i et bind mere”.
12:31:17

Ostale verzije

Efter mørke, Pernille Juhl

Utisci

Charlotte Uggerholdt
Charlotte Uggerholdtje podelio/la utisakпре 18 дана
👍Vredna čitanja

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Efter mørke, Pernille Juhl
Efter mørke
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)