da
Audio
Lars Bill Lundholm

Gamla Stan-mordene

Slušajte u aplikaciji
Gamla Stan-mordene er fjerde lydbog i Lars Bill Lundholms serie om Stockholm og kriminalkommissær Axel Hake.Om ”Gamla Stan-mordene” - lydbogPeter Branting er en af Sveriges mest populære og mest skandaleombruste skuespillere bliver stukket ned og dræbt på åben gade tæt på sit hjem i Gamla Stan. Medieinteressen er massiv, alle vil ha’ del i skandalen.


Kriminalkommissær Axel Hake mangler ikke mistænkte, for der er mange, der har haft grund til at hævne sig på Branting: kvinderne han har svigtet, agenten han har kasseret, kollegerne han har ladt i stikken og mange flere. Og for Hake bliver sagen pludselig personlig, da det viser sig, at hans elskede kæreste Hannah også har kendt Branting særdeles godt. Mon Hake overhovedet er i stand til at efterforske en sag, der går så tæt på hans eget privatliv?


Gamla Stan-mordene er en super godt skrevet politikrimi, hvor plot og personer går op i en højere enhed, og krimigåden bliver opklaret ved hjælp af god gammeldags logik og forhør af de mistænkte. Samtidig er der også et godt indblik i hovedpersonens lidt særprægede privatliv.Rækkefølge Axel Hake

Bøgerne i serien er enkeltstående og kan nemt høres individuelt.

1: Östermalmsmordene

2: Södermalmsmordene

3: Kungsholmsmordene

4: Gamle Stan-mordene”Gamla Stan-mordene” er indlæst som lydbog af Mikkel Bay Mortensen

for Lytteratur hos AV Forlaget

12:12:12
Izdavač
Lytteratur

Utisci

Kako vam se svidela knjiga?

Prijavite se ili se registrujte

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Gamla Stan-mordene
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)