Anne Mette Hancock

Pitbull

Slušajte u aplikaciji
Journalist Heloise Kaldan er ved at lave en reportage om døende danskere, da Jan Fischof – en ældre, kræftsyg sønderjyde – betror hende, at han i sin ungdom var indblandet i en alvorlig forbrydelse. Heloise undersøger sagen, og da hun opdager, at den har forbindelse til en række unge kvinder, der forsvandt sporløst i slutningen af 90’erne, får hun brug for hjælp fra sin ven, den bramfri efterforsker Erik Schäfer fra Københavns Politi.
I et kapløb med tiden skal hun nå til Sønderjylland og afdække de gamle sager, inden Jan Fischof udånder. Hvad blev der af de forsvundne piger? Hvem var manden, de lokale kalder Pitbull? Og havde Fischof noget med hans død at gøre?
"Pitbull" er en stærk krimi om at råde bod på fortidens synder, inden det er for sent.

Anne Mette Hancock er uddannet journalist og har en bachelorgrad i historie. Hun er født i 1979 i Gråsten og har boet i Frankrig og USA. I dag bor hun i København med sin familie.rnHun debuterede i 2017 med første bind i serien om journalisten Heloise Kaldan og efterforskeren Erik Schäfer. "Ligblomsten" lå på bestsellerlisterne i et halvt år og indbragte hende Det Danske Kriminalakademis debutantpris. I 2018 udkom bestselleren "Mercedes-snittet", som Anne Mette Hancock blev tildelt prisen som Årets Forfatter for.rnAlle tre bind i serien er solgt til filmatisering og til udgivelse i foreløbig elleve lande, herunder Frankrig og Tyskland.
7:55:51

Ostale verzije

Pitbull, Anne Mette Hancock
Anne Mette Hancock
Pitbull
  • 1.3K
  • 14
  • 62
  • 107
da
Knjige

Utisci

Kirsten Barsøe
Kirsten Barsøeje podelio/la utisakпре 3 месеца
👍Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Spændende som altid. Jeg er fan - også af oplæser.

John Riis Vestergaard
John Riis Vestergaardje podelio/la utisakпре 5 месеци

Wow, super godt skrevet og en fantastisk oplæser - Jon Lange (som er kommet på min hitliste) 😉😊

Anne Lise Schaumann
Anne Lise Schaumannje podelio/la utisakпре 5 месеци
👍Vredna čitanja

Super god. Og fantastisk oplæser 👍🏼👍🏼👍🏼

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Pitbull, Anne Mette Hancock
Pitbull
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)