Djævelen i hullet, Leif Davidsen
da
Audio
Leif Davidsen

Djævelen i hullet

Slušajte u aplikaciji
12:34:27
  • 👍4
  • 💡2
  • 🎯2
Djævelen i hullet af Leif Davidsen er en intens spændingsroman om forræderi og loyalitet, en families opløsning og genforening, og de politiske spændinger mellem Vesten og Rusland

I 1993 forsvinder den danske efterretningsagent John Arnborg. Da han dukker op igen, er det på russisk side. Arnborg har forelsket sig i en russisk kvinde og arbejder nu for efterretningstjenesten FSB. Hjemme i Danmark har han efterladt sin kone og teenagedatteren, Laila. Faderens forræderi kaster en skygge over Lailas liv.

Hun uddanner sig til sprogofficer, men efter to udsendelser til Irak bestyrer hun en campingplads i Bogense. Her modtager hun pludselig et brev fra sin far, og konfrontationen med fortiden sender Laila ud på rejse til det moderne Rusland. Hendes far har efterretninger, der kan blive afgørende for Danmark og de baltiske lande, men stærke kræfter søger at forhindre oplysningerne i at slippe ud. Laila bliver viklet ind i sin families ukendte historie, der trækker tråde tilbage til Den Kolde Krig.
Utisak
Dodaj na policu

Ostale verzije

Djævelen i hullet, Leif Davidsen
Slušajte u aplikaciji
  • 👍Vredna čitanja4
  • 💡Poučna2
  • 🎯Vredna čitanja2
Prijavite se ili se registrujte

Noget irriteret over oplæser

👍Vredna čitanja
💡Poučna
🎯Vredna čitanja

Lærerig og spændende og Leif Davidsen læser selv op :-)

Lynnerup
Lynnerupje podelio/la utisakпре 9 месеци
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Djævelen i hullet, Leif Davidsen
Djævelen i hullet
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)