Yrsa Sigurdardottir

Vold

Slušajte u aplikaciji
Vold er fjerde selvstændige bind i Yrsa Sigurdardóttirs spændingsfyldte krimiserie om efterforskeren Huldar og børnepsykologen Freyja.Ved det gamle henrettelsessted Galgeklippen finder man liget af en ung, rig investor. Han har tilsyneladende hængt sig. Da hans lig bliver taget ned, står det klart, at der ikke er tale om selvmord. Politiet finder resterne af en besked, der er blevet sømmet fast til hans brystkasse med en sømpistol. Efterforskeren Huldar bliver sendt ud til den døde mands lejlighed, hvor han finder børnepsykologen Freyja. Hun er sammen med en ansat fra Reykjavik Kommune og en lille dreng på fire år, som ikke kan redegøre for, hvorfor han opholder sig i lejligheden. Da man ikke kan etablere en forbindelse mellem drengen og den myrdede mand, og der heller ingen spor er efter barnets forældre, må Freyja og Huldar ved fælles hjælp forsøge at trænge til bunds i, hvad der egentlig er sket. Og det haster med at finde drengens forældre i live, da han meddeler, at hans mor er højgravid.

Yrsa Sigurdardóttir er prisbelønnet islandsk forfatter. Hun skriver krimier, thrillers og børnebøger, og hendes bøger er oversat til 25 sprog. Hun bor i Reykjavik, hvor hun ved siden af sit forfatterskab har en karriere som civilingeniør.
12:18:45
Prevodilac
Nanna Kalkar

Ostale verzije

Vold, Yrsa Sigurdardottir
Yrsa Sigurdardottir
Vold
  • 245
  • 40
  • 9
  • 29
da
Knjige

Utisci

Hanne Merete Ernstpriis
Hanne Merete Ernstpriisje podelio/la utisakпре 10 месеци

Ok bog

Liv Kongsted Berthelsen
Liv Kongsted Berthelsenje podelio/la utisakпре 10 месеци

Ikke hendes bedste.

Karina Sørensen
Karina Sørensenje podelio/la utisakпре 10 месеци
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Rigtig god som de andre i serien. God oplæser.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Vold, Yrsa Sigurdardottir
Vold
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)