Carl Hamilton er blevet skrivebordsagent. Der har været voldsomme dønninger i Sverige oven på hans kommandoraid på Sicilien i ‘Øje for øje’. Nu hedder det lav profil og almindelig arbejdsdag – også fordi han skal giftes med sin gamle kærlighed fra Californien, Tessie, og desuden har et skilsmissebarn at tage sig af. Men så sætter en smuglerbande kurs mod den finske grænse med en ladning atomsprænghoveder fra det smuldrende sovjetiske imperium.

Smuglerne skal standses, inden de når den finske grænse, men opgaven er diplomatisk svær, da operationen skal foregå på sovjetisk territorium. Moralsk er aktionen utænkelig. Ordren lyder: ‘Stands transporten, slå smuglerne ihjel og brænd deres efterladenskaber; verden må intet vide’. Operation Dragon Fire
skal udføres af agent Hamilton og en lille specialstyrke, som ikke kan forvente opbakning hjemmefra, hvis noget mislykkes.

"Guillous mesterskab er at blande fiktion og faktiske begivenheder, tilsat et persongalleri, som er hentet både i fiktionen og i virkeligheden ... verden må gerne vide, at ”Ingen mands land” er en gedigen thriller.
Jyllands-Posten

Ingen skal få mig til at stå af serien, før Jan Guillou har ført den til ende, for mere spændende samtidshistorie skal man ligegodt lede længe efter.
Aktuelt

... en moderne spændingsroman, som har både bid og greb om
et af nutidens mest isnende storpolitiske perspektiver.
Berlingske Tidende
17:58:00
Izdavač
Modtryk
Prevodilac
Jan Mølgaard

Ostale verzije

Ingen mands land, Jan Guillou

Utisci

Lene Hinz
Lene Hinzje podelio/la utisakпре 3 месеца
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja

Ikke så spændende som forgængeren.

Lars Helveg
Lars Helvegje podelio/la utisakпрошле године
👎Možete propustiti

Alt for lang tid om at komme igang - meget politik

Ronnie Seth Graadal
Ronnie Seth Graadalje podelio/la utisakпре 2 године
🚀Čita se u jednom dahu

Fremragende!!!

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Ingen mands land, Jan Guillou
Ingen mands land
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)