Andrzej Sapkowski

THE WITCHER 1

Slušajte u aplikaciji
Bestselleren bag The Witcher, spilverdenens svar på Game of Thrones. Første fritstående bind i Andrzej Sapkowskis serie om witcheren Geralt. Historierne, der udspiller sig i et middelalderligt og fantasyinspireret univers, handler om Geralts heltegerninger og om hans begær efter den uimodståeligt tiltrækkende troldkvinde Yennefer.

Geralt er witcher, en mand, der gennem hård træning og magiske drikke er blevet monsterjæger og koldblodig kriger. Han rider fra landsby til landsby for at tilintetgøre frygtindgydende monstre og dæmoner, som hærger landet og overfalder uskyldige mennesker. Men ikke alt, der ser uhyggeligt ud, er ondt – ikke alt, der ser harmløst ud, er godt. Geralt er heldigvis i besiddelse af overnaturlige kræfter fx forstærket syn, evne til hurtig heling og delvis immunitet over for menneskelige følelser, hvilket gør ham til en imponerende og ubarmhjertig dræber.

Med sin blanding af western, middelalderens ridderromaner og slavisk mytologi er witcher-serien forfriskende inden for sin genre. Her er et velfungerende plot og veldrejede intriger, som minder om dem man kan møde i The Game of Thrones. Her er galgenhumoristiske skildringer af et eventyrligt univers med næsten lige så mange gakkede finurligheder som i Harry Potter. Det nærværende drama udspiller sig i de mest fantastiske omgivelser og er så overbevisende fortalt, at man er fanget med det samme.
12:27:31
Izdavač
Gyldendal

Ostale verzije

Witcheren, Andrzej Sapkowski

Utisci

Mathias Meier Pedersen
Mathias Meier Pedersenje podelio/la utisakпре 6 месеци

Oplæser er da en mega nar og burde fyres med det samme nå man ikke en gang gider læse hovede personens navn rigtig op kæft en klaphat havde ellers glædet mig til at hør den

Jacob D. Pedersen
Jacob D. Pedersenje podelio/la utisakпре 6 месеци
👍Vredna čitanja
🔮Kompleksna
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Efter st have set serien på Netflix. Havde jeg lyst til mere. Og jeg synes at bøgerne er totalt opslugende.
Oplæseren er en anelse monoton, men efter jeg har vænnet mig til hans stemme. Er det faktisk helt okay.

Hans Kristjan Vinther
Hans Kristjan Vintherje podelio/la utisakпре 6 месеци
👍Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Er glad for denne lydbog. Synes i modsætning til flere andre kommentarer at oplæseren gør det godt. Det er rigtig at han udtaler Geralt anderledes end jeg gør. Men, da jeg hørte igennem det. Så, nød jeg hele oplæsningen og historien.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

THE WITCHER 1, Andrzej Sapkowski
THE WITCHER 1
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)