da
Audio
Anette Sams,Morten Fenger,Celine Sams

Veganske kålhydrater

Slušajte u aplikaciji
Er det muligt at leve vegansk uden at gå på kompromis med kroppens behov for protein, vitaminer, stabilt blodsukker (insulinfølsomhed), mæthed og sundhed?
Forsker og bestsellerforfatter Anette Sams blev tvunget til at undersøge alle hjørner af den veganske verden, da datteren Celine besluttede sig for at droppe animalske produkter. Det er blevet til denne bog, hvor mor og datter viser, hvordan veganske valg kan bidrage til både din og klodens sundhed, så en mangfoldig natur kan eksistere for kommende generationer af vilde planter og dyr samt mennesker.
Med udgangspunkt i biologisk logik giver bogen dig indblik i, hvordan planter kan dække dit behov for protein, stabilisere dit blodsukker og tilfredsstille dine sanser. Modsat raffinerede kulhydrater i brød, pasta og sukker, sikrer kålhydrater i planter dig tarmfloratrivsel, et velfungerende immunsystem, et aktivt hormonsystem og en balanceret vægt.Anette Sams er ph.d., farmaceut, forsker og forfatter og har i flere bøger på basis af biologisk forskning forklaret, hvorfor danskerne bør spise flere uforarbejdede grøntsager. Sammen med sin datter, Celine Sams, der er veganer, står hun bag bogen "Veganske Kålhydrater".
2:01:06
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Godina izdavanja
2023
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)