Bo Zoffmann,Karin Jessen

Motivation og ledelse

Slušajte u aplikaciji
MOTIVATION OG LEDELSE er en bog som i et let formidlet sprog fortæller om den nyeste teori og praksis inden for motivation. Bogen tager udgangspunkt i en række virkelige cases, hvor erhvervskonsulenterne Karin Jessen og Bo Zoffmann fortæller om inspirerende og typiske motivationsforløb, de har gennemgået i virksomheder. Gennem bogen beskriver forfatterne relevante værktøjer, øvelser og gode råd, så de er nemme at gå til for den enkelte leder. Bogen er skrevet til alle, som til daglig har ansvar for at øge medarbejderes motivation og skabe resultater gennem andre mennesker. Og bogen fokuserer blandt andet på, hvordan man kan skabe de rammer, der gør medarbejderne i stand til selv at finde ind til kernen af, hvad der motiverer dem og dermed styrke deres evne til at motivere sig selv.

Bo Zoffmann er konsulent og forfatter til bogen "Motivation og ledelse". Han har mere end 20 års erfaring som leder, hovedsagelig fra finansfunktioner i danske og internationale virksomheder som McDonald’s.

Karin Jessen er konsulent og forfatter til bøgerne "Motivation og ledelse" og "Praksisnær Ledelse". Hun har 25 års erfaring inden for udvikling af mennesker og organisationer – bl.a. i virksomheder som TDC og Ernest & Young.
4:38:01
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Godina izdavanja
2021
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)