da
Audio
Pernille Lotus

KLAR. Fra overlevelsesstrategier til iværksætterstrategier

Slušajte u aplikaciji
Danmarks influencer-dronning nummer et, Pernille Lotus, beskriver de strategier, der har ført hende fra en opvækst med omsorgssvigt, kriminalitet og stoffer til et liv som succesfuld iværksætter og millionær.

Bogen er en inspirationsbog til alle, der vil vide, hvordan man navigerer som iværksætter. Læseren følger forfatterens vilde rejse og lærer af hendes succeser, fejltagelser og refleksioner. Hun transformerer sine hard core overlevelsesstrategier fra sin barndom til syv businessstrategier, der giver succes med iværksætteri.

Formålet med bogen er at give især unge mennesker håb ved at inspirere og vise, at der altid er en vej til succes uanset ens opvækst.

Pernille Lotus er mor til to børn samt en bonus-søn og direktør for WeAreCube, et af Danmarks førende markedsføringsbureauer for influencere. Firmaet blev i 2021 købt af den svenske koncern Gigger Group til 55 mio. kr., hvilket gjorde Pernille og businesspartneren Rasmus Kolbe, "Lakserytteren", til millionærer.
Pernille har medvirket i dokumentaren Stories for Millioner (DR 2022) og Viljen til Succes (Lorry 2022). Hun var key note speaker på Dansk Erhvervs e-handelskonference i 2022.
3:36:41
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Godina izdavanja
2023
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)