Bernard Cornwell

Flammebæreren

Slušajte u aplikaciji
England befinder sig i en tilstand af skrøbelig fred. Northumbriens vikingehersker, kong Sigtryggr, og saksernes dronning Æthelflaed har sluttet våbenhvile. Så nu får Englands største kriger, Uhtred af Bebbanburg, endelig chancen for at generobre det hjem, hans svigefulde onkel stjal fra ham for mange år siden.Men en ny fjende melder sig på banen, da den frygtindgydende Constantin af Skotland går ind i kampen om England, og den usikre fred er i fare for at udvikle sig til en altudslettende krig. Ingen fjende, ny eller gammel, skal dog afholde Uthred fra at kæmpe for sit hjem. Han er herre af Bebbanburg og skyr ingen midler for at hævde sin fødselsret.Flammebæreren er den tiende bog i Bernard Cornwells serie 'Saksernes fortællinger'.

Bernard Cornwell (f. 1944) er af Washington Post blevet kaldt en af nutidens største forfattere af historiske romaner. Anne Knudsen priser Bernard Cornwell til skyerne som en af de bedste inden for sin genre. Bernard Cornwell er englænder, men bor i USA.
11:41:42
Prevodilac
Jan Pock Steen

Ostale verzije

Flammebæreren, Bernard Cornwell

Utisci

Michael Agerbæk Hindskov
Michael Agerbæk Hindskovje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

👍🏻

Christian Gotfred Christian Gotfred Drescher
Christian Gotfred Christian Gotfred Drescherje podelio/la utisakпрошлог месеца
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Gunhild Gundersen
Gunhild Gundersenje podelio/la utisakпре 2 месеца
👍Vredna čitanja

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Flammebæreren, Bernard Cornwell
Flammebæreren
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)