De gode år, Elizabeth Jane Howard
da
Audio
Elizabeth Jane Howard

De gode år

Slušajte u aplikaciji
18:14:23
  • 👍2
  • 💡1
  • 🎯1
Hver sommer drager brødrene Hugh, Edward og Rupert Cazalet tilbage til deres barndomshjem i hjertet af Sussex sammen med deres koner og børn. Her slutter de sig til deres karismatiske forældre og deres ugifte søster, Rachel. Forude venter to vidunderlige, solbeskinnede måneder fyldt med leg, picnic på stranden og overdådige middage. Men end ikke de idylliske omgivelser kan holde hjertesorgen, angsten og ensomheden stangen.Hugh hjemsøges stadig af minderne fra Første Verdenskrig og er rædselsslagen ved udsigten til endnu en krig.

Den flotte, charmerende Edward, som slap uskadt fra krigen, har et godt øje til damerne, mens hans kone keder sig indædt og savner sit liv som danserinde uden at lægge mærke til hans gentagne affærer. Den talentfulde kunstmaler Rupert opdager, at han ikke både han male og være gift med sin smukke, men krævende hustru, Zoë. Og Rachel er så loyal over for sin familie, at hun ikke har tid til Sid – kvinden hun har stærke følelser for.

I fire vidunderligt skrevne romaner følger vi den engelske Cazalet-families overklasseliv med tjenestefolk og skrøbeligt sammenhold i tiden omkring Anden Verdenskrig. Fans af engelske slægtsromaner og tv-serier som Downton Abbey vil elske Howards bestseller-serie, som udkom første gang i Danmark i 1990’erne.
Izdavač
Gads Forlag
Prevodilac
Anne Ziersen
Utisak
Dodaj na policu

Ostale verzije

De gode år, Elizabeth Jane Howard
Slušajte u aplikaciji
102Slušaoca2Utiska
  • 👍Vredna čitanja2
  • 💡Poučna1
  • 🎯Vredna čitanja1
Prijavite se ili se registrujte
Mette Schmidt
Mette Schmidtje podelio/la utisakпре 7 месеци
👍Vredna čitanja
💡Poučna
🎯Vredna čitanja

Fin familie-krønnike beskrevet fra flere synvinkler. Stille og roligt kommer man ind under huden på de forskellige familiemedlemmer og tidsånden. Jeg skulle vænne mig til oplæseren og lidt ind i bogen før den fængede. I de følgende bøger udvikles karaktererne yderligere.

Michael Klitgaard Jensen
Michael Klitgaard Jensenje podelio/la utisakпре 10 месеци
👍Vredna čitanja

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

De gode år, Elizabeth Jane Howard
De gode år
1x4:20-2:20:15
bookmate icon
Jedna cena. Obilje knjiga
Ne kupujete samo jednu knjigu već celu biblioteku… po istoj ceni!
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)