Conn Iggulden

Ulven fra stepperne: Djengis Khan - Historiens største erobrer - Bind 1

Slušajte u aplikaciji
"Efter det succesfulde firbindsværk om CÆSAR, romerrigets mægtigste feltherre og politiker, følger Conn Iggulden op med endnu en ambitiøs romanserie: et fembindsværk om en af verdenshistoriens største krigere: den mongolske hersker DJENGHIS KHAN (ca. 1162-1227), en erobrer, som ikke blot formåede at lægge hele den civiliserede del af Asien for sine fødder, men også førte de sejrrige mongolske hære vestpå, helt til det nuværende Polen. Temüdjiin, den næstældste søn af Ulvestammens khan, er kun elleve år da hans far dør i et bagholdsangreb, og forrådt af sin fars nærmeste rådgivere efterlades han og hans familie på de store, vidstrakte mongolske stepper overladt til sultedøden. Men Temüdjiin overlever. På grund af sit strategiske vovemod og sine imponerende lederegenskaber formår han at samle ikke alene en lille flok af andre udstødte omkring sig, han forener også alle de krigeriske steppefolk. Og således kan han i år 1206 på et stammemøde påberåbe sig rangen som verdens hersker. DJENGHIS KHAN er født.

Ulven fra stepperne er en farverig og dramatisk historisk roman om den dreng, der senere blev kendt som Djenghis Khan, krigeren og erobreren, som efter sigende havde følgende enkle livsholdning: Lykke er at undertvinge oprørere og besejre og udslette sine fjender, tage al deres ejendom, få deres undergivne til at jamre, få tårerne til at løbe ned ad deres ansigt, at ride deres bedste vallakker, at bruge deres kvinders liv og navle som seng, at nyde deres rødmende kinder, at kysse dem og suge sødmen af deres røde læber.

Lydbogen er indlæst af Torsten Adler."
16:14:04
Prevodilac
Mich Vraa

Utisci

Nikolai Helmersen
Nikolai Helmersenje podelio/la utisakпре 9 месеци
👍Vredna čitanja
💡Poučna
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Hele denne serie og især denne bog, høre til blandt mine favoritter. Den er godt skrevet, meget opslugende og utrolig lærerig. Jeg holder generelt af denne forfatter og den måde han skriver på.

Søren Axel Lund
Søren Axel Lundje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja
💡Poučna
🚀Čita se u jednom dahu

Synes at det er rigtig god underholdning. Meget spændende og velskrevet.

Kjeld Nielsen
Kjeld Nielsenje podelio/la utisakпре 6 месеци
👍Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Ulven fra stepperne: Djengis Khan - Historiens største erobrer - Bind 1, Conn Iggulden
Ulven fra stepperne: Djengis Khan - Historiens største erobrer - Bind 1
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)