Lotte Svalgaard

Elefanten i rummet - om modet til at handle på det vi mærker

Slušajte u aplikaciji
"Elefanten i rummet" handler om det, vi mærker og ikke handler på.
Vi kender det alle sammen. Vi sidder i en gruppe eller til et møde og diskuterer et emne eller en problematik. Men neden under diskussionen kører en undertekst, som ingen af de tilstedeværende sætter ord på.
Dette fænomen er et eksempel på ’elefanten i rummet’: Den mærkes af de fleste, den går i vejen og bliver svær at arbejde med, hvis ingen peger på den og siger: ’Dér er den. Lad os kigge på den og se, hvordan vi kan få den til at fylde mindre.’
I "Elefanten i rummet" viser Lotte Svalgaard gennem eksempler og spørgsmål til refleksion, hvordan elefanten bør behandles, til gavn for både arbejdsglæde, kreativitet og produktivitet.

Lotte Svalgaard er ph.d. og selvstændig organisationspsykolog. Desuden lederudviklingskonsulent på INSEAD samt seniorpartner i Action Lab, hvor fokus er forretningsdrevet aktionslæring.
Lotte Svalgaard er post.doc. på Center for Organisationspsykologi ved Roskilde Universitet og en del af staben på MPO (Master i Organisationspsykologi). Hun har mange års erfaring med udvikling af top og mellemledere, læring i og udvikling af organisationer.
6:05:36
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Godina izdavanja
2021
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)