Maria Lang

En fremmed mand

Slušajte u aplikaciji
Familien Bure skal sammen med vennen kommissær Christer Wijk og hans kæreste tilbringe et par feriedage i den afsides liggende landsby, Ormsjöbodarna, som ligger ubeboet hen midt i et stort skovområde.
Destinationen er valgt af Einar Bure og kommissær Christer Wijk, og de har en bagtanke med det hele, som de ikke indvier resten af selskabet i. For 15 år siden er der på egnen begået et mord, men var den dømte også den skyldige?
De ferierende er syv mennesker, da de begynder deres rejse, men parret Bures datter har feber og bliver installeret hos pårørende. Christer Wijk bliver tilkaldt til en sag et andet sted i landet, Ejnar Bure skal arbejde i Stockholm, og den gamle far får hjerteanfald og indlægges i den nærmeste by. Puck Bure og hendes søn Jonas er til sidst alene i den øde landsby, og en fremmed mand gør sin entre.
Den fremmede er efter otte års fængsel vendt tilbage til området for at få ... hvad? Oprejsning, måske, eller for at finde ud af, hvad der helt præcist skete en skæbnesvanger nat i den forheksede skov for mange år siden.
Fortiden kaster dybe skygger og bringer den arme Puck og de mennesker, der er omkring hende i fare, samtidig med at de tidligere begivenheder begynder at blive opklaret...
Langt om længe vender Christer Wijk tilbage til Ormsjöbodar. Det viser sig, at baggrunden for feriedagene på stedet er, at Christer Wijk vil forsøge at udrede fortidens forbrydelser. Opklaringen medfører ganske vist, at sandheden kommer frem, men den resulterer og i to nye dødsfald.
4:30:58
Prevodilac
Kjeld Elfeldt
Godina izdavanja
2015
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)