Elly Griffiths

De udstødte

Slušajte u aplikaciji
Hvis du er vild med britiske krimier, er bøgerne om den lidt særprægede, rapkæftede og ekstremt charmerende arkæolog Ruth Galloway ikke til at komme udenom. Serien begynder med "Pigen under jorden", og "De udstødte" er sjette bog i rækken af foreløbig 11 bøger om den herlige Ruth.

Under en udgravning i Norwich har Ruth fundet skelettet af en kvinde, som blev hængt i 1867 for barnemord. Da et tv-hold ankommer til stedet for at indspille et program om kvinden, bliver Ruth naturligt inddraget. Men kort efter bliver et barn kidnappet, og kriminalinspektør Harry Nelson bliver sat på sagen. Er der en mystisk forbindelse til den kvinde, Ruth har udgravet ...? Snart er Ruth og Nelson endnu en gang indirekte forbundet med hinanden via en grufuld hændelse ...

Med sin tørre humor og sin enestående fornemmelse for at flette relationshistorier og spænding sammen, har Elly Griffiths skabt sig en stadig stigende fanskare i Danmark.
10:28:59
Izdavač
Gads Forlag
Prevodilac
Lærke Pade

Ostale verzije

Utisci

Lene Jessen
Lene Jessenje podelio/la utisakпре 4 месеца
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Endnu en god bog om Ruth og hendes liv. Denne gang på lydbog.

Helle Tolstrup Larsen
Helle Tolstrup Larsenje podelio/la utisakјуче
👍Vredna čitanja

Andreas Geneser Smith
Andreas Geneser Smithje podelio/la utisakпре 2 месеца
👍Vredna čitanja

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

De udstødte, Elly Griffiths
De udstødte
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)