De udstødte, Ursula K. Le Guin
da
Audio
Ursula K. Le Guin

De udstødte

Slušajte u aplikaciji
12:21:42
  • 👍1
"Der var en mur. Den så ikke ud til at betyde noget. Den var bygget af kampesten, der var klasket løst oven på hinanden med mørtel. En voksen kunne se hen over den, og selv et barn kunne klatre over den. Der, hvor den fortsatte fra vejen, var der ikke nogen port. I stedet svandt den ind til ren geometri, en linje, et forestillingsbillede af en grænse. Men forestillingen var konkret nok. I syv generationer havde der ikke været noget i verden, der betød mere end denne mur."Ursula K. Le Guins socialutopiske roman "De udstødte" sætter to vidt forskellige planeter op over for hinanden – den ene står for kapitalisme, profit og ulighed, mens den anden opererer med anarkisme, nøjsomhed og ansvar. På den måde udtrykker Ursula K. Le Guin evigtgyldige samfundsproblematikker på en sanselig såvel som konkret måde og stiller vores eget samfund i nådesløst klart lys.

Den amerikanske forfatter Ursula Kroeber Le Guin (f. 1929) har skrevet et væld af romaner, noveller og børnebøger, som ofte indeholder elementer af science fiction og fantasy. Der er dog en særlig dybde i Ursula K. le Guins værker, der ofte viser mødet mellem mennesket og Det Andet eller Det Fremmede. Hendes bøger beskæftiger sig med emner som seksualitet, religion, politik, miljø og etnografi.
Utisak
Dodaj na policu

Ostale verzije

De udstødte, Ursula K. Le Guin
Slušajte u aplikaciji
41Slušalac1Utisak
  • 👍Vredna čitanja1
Prijavite se ili se registrujte
Martin Gundtoft
Martin Gundtoftje podelio/la utisakпре 3 месеца
👍Vredna čitanja

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

De udstødte, Ursula K. Le Guin
De udstødte
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)