Elly Griffiths

Det tavse vidne

Slušajte u aplikaciji
Arkæolog, knogleekspert, katteelsker og danske krimielskeres darling Ruth Galloway er tilbage i femte bind i bestsellerserien, der for alvor har fået tag i de danske krimifans.

Med Norfolks smukke kystområde som baggrundstæppe fører Griffiths endnu en gang sine læsere ind i et atmosfærefyldt univers fyldt med uforudsigelige mordgåder og et ikke mindre uforudsigeligt kærlighedsforhold. Den herligt genkendelige og slagfærdige arkæolog Galloway bliver denne gang sat på en hård prøve, da hun får besked om et dødsfald, der rammer hende personligt, og inden længe er hun involveret i en sag, der har tråde til både en gruppe nynazister og heksedyrkere.

Serien om Ruth Galloway er vokset i popularitet for hver udgivelse, og der er heldigvis flere bøger på vej. Næste bind i serien udkommer i foråret 2020, hvor Elly Griffiths endnu en gang gæster Krimimessen i Horsens, hvor hun hvert år trækker lange køer af signaturhungrende fans.
10:50:33
Izdavač
Gads Forlag

Ostale verzije

Utisci

Heidi Valum
Heidi Valum je podelio/la utisakпре 3 месеца
👍Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Den mest spændende i serien 👍

Finn Hess
Finn Hessje podelio/la utisakпре 9 месеци

Wewweeeeewe

Linda Sólberg Rasmussen
Linda Sólberg Rasmussenje podelio/la utisakпре 9 месеци

Værd at læse.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Det tavse vidne, Elly Griffiths
Det tavse vidne
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)