Bernard Cornwell

Stormens krigere

Slušajte u aplikaciji
Der hersker en skrøbelig fred i Wessex, Mercia og East Anglia. Kong Edward og Æthelflaed regerer kongedømmerne, men under overfladen lurer et angreb fra de rastløse nordboere. Uhtred af Bebbanburg frygter de fjendtlige krigere, der bliver ledet af den frygtløse Ragnall Ivarson, for deres styrke kan vise sig at være overvældende. Samtidig er Ivarsons bror gift med Uhtreds datter, så hvem kan han stole på. I "Stormens krigere" er der ingen nem udvej, men en stor kriger med stort mod ligesom Uthred er måske den eneste, der kan finde den

Bernard Cornwell blev født i London i 1944 af en far og en mor, der arbejde i henholdsvis det canadiske og det britiske flyvevåben. Han opvoksede som adoptivbarn i en religiøs sekt, men fandt sidenhen vej til London University, og herefter fik han arbejde som journalist hos BBC. Da han mødte sin amerikanske kone, Judy, flyttede han til USA og begyndte at skrive romaner.

"Stormens krigere" er 9. bind i Bernard Cornwells episke historiske serie om Uthred og sakserne.
12:08:44

Ostale verzije

Stormens krigere, Bernard Cornwell

Utisci

Krzysztof Huryn
Krzysztof Hurynje podelio/la utisakпре 2 године
👎Možete propustiti

Oplæseren snøvler og er til tider nærmest umulig at forstå, som om han var fuld eller meget træt. Kan alle da bare blive en lydbogsoplæser? Jeg troede, der ville være noget screening/test/etc.
Jeg tror jeg LÆSER bogen i stedet, men det er bare ærgerligt at skulle opgive serien som lydbog. De tidligere lydbøger i serien blev indlæst af mere kompetente folk, og nu kommer dette snøvlehoved og ødelægger det hele. :(

Mette Molbo
Mette Molboje podelio/la utisakпре 2 месеца
💡Poučna
🚀Čita se u jednom dahu

Den er rigtig god vis i kan lide historie så vil anbefale den her

Siw Hollerup Mikkelsen
Siw Hollerup Mikkelsenje podelio/la utisakпре 10 месеци
🔮Kompleksna
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Bogen er værd og høre.
Dog er jeg overhovedet ikke imponeret af oplæseren

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Stormens krigere, Bernard Cornwell
Stormens krigere
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)