Melody Fletcher

Sig ja til universet

Slušajte u aplikaciji
Forfatteren Melody Fletchers bog Sig ja til universet er beviset på, at personlig udvikling på ingen måde behøver at være kedeligt! I bogen giver hun på humoristisk vis praktisk indsigt i, hvordan loven om tiltrækning virker, og hvordan man ændrer sit liv til det bedre – nej, ikke bare bedre, men til det helt fantastiske, ovenud vidunderlige!

Det handler ikke bare om at tænke fine tanker og så lægge hænderne i skødet og vente på, at alting på magisk vis fikser sig selv, og der pludselig holder en Ferrari i indkørslen. Det drejer sig om at bevidstgøre, hvordan vi skaber vores egen virkelighed gennem de vibrationer, vi sender ud, og forstå hvordan vi kan tage kontrol over hele vores liv på en måde, vi ikke har gjort før.

For at leve vores drømmeliv, bliver vi nødt til at finde ind til den virkelige udgave af os selv – vi må blive autentiske. Når vi opdager os selv og bevidstgør, hvad der har holdt os tilbage, og hvad der rent faktisk gør os glade, kan vi begynde at manifestere mere, der gør os endnu gladere.

Bogen pointerer, hvor afgørende vigtigt det er, at vi finder ud af, hvad vi gerne vil med vores liv, og at vi bruger vores ressourcer på det rigtige. Som forfatteren formulerer det: Lad være med at bruge tid på at bygge et hundehus, hvis du gerne vil leve i et palads!

Sig ja til universet gør principperne for loven om tiltrækning konkrete og brugbare for alle.
8:03:20
Izdavača
Gyldendal, Borgen
Prevodilac
Annette Leleur

Ostale verzije

Sig ja til universet, Melody Fletcher

Utisci

Christina S
Christina Sje podelio/la utisakпре 10 месеци
👍Vredna čitanja

Interessant 😁

Laila Elise Bjerg
Laila Elise Bjergje podelio/la utisakпре 4 месеца
👍Vredna čitanja

Charlotte Silke Reed
Charlotte Silke Reedje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Sig ja til universet, Melody Fletcher
Sig ja til universet
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)