Manu Sareen

Mohammed & Grete

Slušajte u aplikaciji
Manu Sareen fortæller selv historien om "Hans og Gre-" - nåh nej - "Mohammed og Grete" i bedste Nørrebro-street-stil.

Mohammed bliver, i mod sin vilje, tvunget til at spille rollen som Hans i eventyret om Hans og Grete. Han synes, at både ham, der fortæller historien, Grete og hendes forældre taler ‘totalt nederen’ og synes desuden, at forældrene er mega lede, når de vil af med deres børn på den måde.

Men det viser sig at være helt okay, fordi de kommer nemlig til det sygeste hus, der er lavet af noget, der ligner shawarma. ‘Herre fråderen,’ siger Mohammed og går i gang med at spise, indtil heksen dukker op.

‘Totalt bitch,’ siger Mohammed, da han havner bag tremmer, men det lykkes ham at narre heksen og redde Grete, der seriøst vil tilbage til far og mor. Det fatter Mohammed ikke. Hun skulle sgu da bare ringe til kommunen og sige, at de er totalt for syge i deres hoveder, at de bare skulle hallalslagtes i stedet for.

Nej, det er ikke let at begå sig i et klassisk eventyr, når man til daglig er vant til at slå sine folder på Nørrebro...

OM FORFATTEREN
Manu Sareen er født i 1967 i Indien og opvokset i Danmark. Til daglig er Manu politiker for Det Radikale Venstre. Han har skrevet en lang række populære børnebøger med humoristisk fokus på indvandring og integration.

ANMELDERCITATER
"Denne minder om forfatterens egne Klods-Hassan og Hvad fætter gør er altid det rigtige, hvor klassiske eventyr også er bearbejdet med et humoristisk indvandrerfokus. God og sjov leg med og genfortælling af et klassisk eventyr." - Lektør Pia Petersen


0:25:59

Ostale verzije

Mohammed & Grete, Manu Sareen

Utisci

📖bog og ven🤝
📖bog og ven🤝je podelio/la utisakпре 8 месеци
💩Smeće
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu
😄HAHA

Ha ha ha den er sjov

Louise Schaub
Louise Schaubje podelio/la utisakпре 6 месеци

Vildt god og lidt uhyggelig

Rikke
Rikke je podelio/la utisakпре 2 месеца
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🌴Knjiga za plažu
😄HAHA

Den er god og sjov😃😃

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Mohammed & Grete, Manu Sareen
Mohammed & Grete
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)