Jennifer L. Armentrout

Bliv hos mig

Slušajte u aplikaciji
Teresa Hamilton har det svært. Hun er forelsket i sin storebrors bedste ven Jase, men efter at have kysset hinanden taler han ikke længere med hende. Desuden er hun lige kommet ud af et dårligt forhold, og nu truer en skade med at gøre en ende på hendes dansekarriere. Heldigvis skal hun snart starte på college og tænke på noget andet.

Jase Winstead har en dyb hemmelighed, som han ikke kan fortælle til nogen. Især ikke til sin bedste vens smukke søster. Da han kyssede med Teresa, var det hedt og fantastisk som aldrig før, og selv om han ikke kan holde op med at tænke på det, ved han bare, at det ikke går. Han har andre forpligtelser og ikke tid til et forhold.

I sidste ende kan Jase og Teresa ikke ignorere de stærke følelser, de har for hinanden. Men da en tragedie rammer må det forelskede par beslutte, hvad de er villige til at gøre for at blive sammen, og hvad de risikerer at miste, hvis de går hvert til sit.

Den amerikanske forfatter Jennifer L. Armentrout (f. 1980) bor i Martinsburg, West Virginia. Hun har tidligere skrevet under navnet J. Lynn. Jennifer L. Armentrout blev i 2012 nomineret til Goodreads Best Author og den prisvindende "Wait for You"-serie er hendes første udgivelse på dansk.
10:28:06

Ostale verzije

Bliv hos mig, Jennifer L. Armentrout

Utisci

Rikke Mærsk
Rikke Mærskje podelio/la utisakпре 5 месеци
👍Vredna čitanja
💞Romantična
🚀Čita se u jednom dahu

Fantastisk spændende fortælling.
God oplæser⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lærke Christoffersen
Lærke Christoffersenje podelio/la utisakпрошле године

Har ikke hørt bogen endnu, da det lyder fuldstændig som om det er en robot der læser op.

Lene Navntoft Seirup
Lene Navntoft Seirupje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu
🐼Lagano štivo
💧Sentiš

Virkelig god 👍👌

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Bliv hos mig, Jennifer L. Armentrout
Bliv hos mig
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)