Axel Glenne er en populær og dygtig praktiserende læge med tre børn og en kone, der elsker ham. Da han efter en hård vagt besøger sin gamle, demente mor, forveksler hun ham med tvillingebroderen, Brede, familiens sorte får, som ingen har set i mange år, og samtidig sker der to vigtige ting i hans liv: Miiriam, en ung og smuk lægestuderende starter i praktik hos Axel, og en kvinde, han møder på sin ugentlige cykeltur i Nordmarka, bliver senere fundet død. Hun har skader, der tyder på, at hun er blevet angrebet af en bjørn, og målløse politifolk finder bjørnespor i nærheden af ofret. Da så en af Axels patienter bliver fundet maltrakteret på samme måde, bliver han midtpunkt i en sag, hvor fortid og nutid, hævn og raseri, fantasi og forelskelse får en betydning, der er svær at gennemskue. SE MIG, MEDUSA er en spændingsroman, hvor der er stærke følelser og stærke oplevelser på spil, også for læseren.

"Der er overraskelser lige til det sidste ... Damhaug kan kunsten at fortælle en besættende krimihistorie, hvor alt har en funktion inden for forbrydelsens univers.
Jyllands-Posten

Den er blændende godt skrevet, og som i den forrige bærer romanen tydeligt præg af Damhaugs arbejde som læge på en psykiatrisk afdeling, og dermed en stor indsigt i menneskets mest skjulte sider.
Litteratursiden.dk"
10:04:09
Izdavač
Modtryk

Ostale verzije

Se mig, Medusa, Torkil Damhaug

Utisci

Ulla Pedersen
Ulla Pedersenje podelio/la utisakпре 5 месеци
👍Vredna čitanja
💀Jeziva
🔮Kompleksna
🚀Čita se u jednom dahu

Uha, uhyggelig og overraskende 😳😱

Jeanette Andersen
Jeanette Andersenje podelio/la utisakпре 7 месеци
👍Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Læs den... God oplæser betyder alt når man lytter og denne oplæser, er fænomenal GOD. Spændende krimi.

Jeanette
Jeanetteje podelio/la utisakпре 4 месеца
👍Vredna čitanja
🔮Kompleksna

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Se mig, Medusa, Torkil Damhaug
Se mig, Medusa
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)