Carey Heywood

Bedre

Slušajte u aplikaciji
24-årige Aubrey Kline skal på jordomrejse, hvilket er fantastisk. Men Aubrey er nervøs. Det var egentlig hendes afdøde moster Allys idé at rejse Jorden rundt. Men nu er det op til Aubrey at se de steder, hendes moster aldrig nåede at besøge, og få en god rejse på trods af sorgen. Og måske lære at stå på egne ben.
Adam Burke bor i New York og arbejder freelance som fotograf, men han lever for at rejse. Da han får mulighed for at få betalt en rejse rundt om Jorden, siger han ja med det samme. Det eneste problem er bare, at han skal ledsage Aubrey, og at han derfor ikke rejser alene denne gang.
De har ingen chance for at gemme sig for hinanden på turen, og Adams tendens til at være overbeskyttende irriterer Aubrey grænseløst. Omvendt er Aubreys umodenhed svær at forstå for Adam. Vil deres førstehåndsindtryk være for stor en forhindring, eller vinder sommerfuglene i maven, de stjålne blikke og tiltrækningen?
Bedre giver mulighed for at lære forfatteren Carey Heywood lidt mere at kende, da den er inspireret af hendes eget liv. Det er også en af de få bøger fra Carey Heywoods hånd, der ikke er del af en serie og kan læses helt uafhængigt.

Carey Heywood er New York Times og USA Today bestsellerforfatter. Hun har skrevet 21 bøger og har mange flere på vej. Hun er født og opvokset i Alexandria, Virginia. Hun bor sammen med sin mand, tre – nogle gange bedårende – børn, en gavtyv af en sort kat og deres fire kilo tunge kamp-Yorkshire Terrier.
8:08:55

Ostale verzije

Bedre, Carey Heywood
Carey Heywood
Bedre
  • 349
  • 42
  • 16
  • 45
da
Knjige

Utisci

Dorthe
Dortheje podelio/la utisakпре 4 месеца
🎯Vredna čitanja
💞Romantična
🚀Čita se u jednom dahu
💧Sentiš

Sød og tankevækkende historie ❤️

Morten Lyngbye
Morten Lyngbyeje podelio/la utisakпре 7 месеци
👍Vredna čitanja
💡Poučna
🎯Vredna čitanja
💧Sentiš

Virkelig en bog der får tårerne frem, men samtidig en virkelig fin hyldest til dem vi har kære. Og reflektion til at passe på dem vi har.

Pernille Elkjær Nymark
Pernille Elkjær Nymarkje podelio/la utisakпрошле године
👎Možete propustiti

Kedelig og oplæsers stemme er irriterende

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Bedre, Carey Heywood
Bedre
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)