Lasse Thomas Edlev

Naturterapi

Slušajte u aplikaciji
NATURTERAPI er til alle, der interesserer sig for natur, naturoplevelser og personlig udvikling. Ved hjælp af øvelser, filosofi, videnskabelig dokumentation samt indblik i 35 menneskers terapeutiske forløb præsenterer bogen en vifte af måder at opleve naturen på, som fremmer fysisk og psykisk sundhed og sætter livet i perspektiv. Bogen henvender sig til alle, der ønsker at opleve naturen og kende sig selv bedre – og til fagpersoner, der vil inddrage naturen i terapeutisk arbejde med klienter, patienter og borgere. Forfatter Lasse Thomas Edlev giver desuden bud på, hvordan vi kan leve med naturen i et moderne samfund.

For nogle mennesker er naturen en redning under en opstået livskrise. For andre er naturen en daglig kilde til sundhed og vitalitet. Og for andre igen sætter naturen livet i relief og udpeger nye retninger i tilværelsen. Mange mennesker oplever i dag stress og depression, ligesom naturen er truet af klimaændringer og økologiske kriser. Menneskets sundhed og klodens tilstand kalder på, at vi styrker og fornyr vores forhold til naturen – både naturen i os selv og naturen omkring os.
10:27:37
Izdavač
Gyldendal

Ostale verzije

Naturterapi, Lasse Thomas Edlev

Utisci

Thomas Christensen
Thomas Christensenje podelio/la utisakпрошлог месеца
👍Vredna čitanja
💡Poučna

Inspirerende god bog.

Steen Nielsen
Steen Nielsenje podelio/la utisakпрошле године
👎Možete propustiti
💩Smeće
💤Smooor!

Det er nok den værste gang vrøvl jeg længe har hørt

Anne-Mette Damsgaard
Anne-Mette Damsgaardje podelio/la utisakпрошле године
👎Možete propustiti
💩Smeće
🙈Ne drži pažnju
💤Smooor!

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Naturterapi, Lasse Thomas Edlev
Naturterapi
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)