Carey Heywood

Ham

Slušajte u aplikaciji
Sarah Miller har ikke været hjemme i syv år. Hun troede at hun kunne blive væk for evigt. Det havde hun også kunnet hvis ikke det var for hendes storebrors bryllup. En lille del af hende føler sig endda fjollet for at være blevet væk så længe. Det er jo ikke fordi der er nogen der ved hvad der skete. Bortset fra ham. Ham. Den mand hun har sammenlignet alle andre med. Ham som har sat barren så højt, at ingen andre mænd efter ham overhovedet kunne konkurrere. Ham der fik hende til at føle at alt kunne lade sig gøre. Ham hun aldrig troede hun var god nok til. Ham, som hun har brugt de sidste syv år på at glemme. Det eneste hun skal gøre er at klare sig igennem den næste uge uden at løbe ind i ham.
Carey Heywood er New York Times og USA Today bestseller-forfatter med femten bøger udgivet og mange flere på vej. Hun er født og opvokset i Alexandria, Virginia. Hun bor sammen med sin mand, tre nogle gange bedårende børn, en gavtyv af en sort kat og deres fire kilo tunge kamp-Yorkshire Terrier.
7:19:48

Ostale verzije

Ham, Carey Heywood
Carey Heywood
Ham
  • 881
  • 70
  • 43
  • 102
da
Knjige

Utisci

Vivi Bjerggaard
Vivi Bjerggaardje podelio/la utisakпре 2 месеца

Forfærdelig oplæser 👎

Jeanne
Jeanneje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Din bog, og ok oplæser

Morten Rasmussen
Morten Rasmussenje podelio/la utisakпре 2 месеца
👍Vredna čitanja
💞Romantična
🌴Knjiga za plažu
🚀Čita se u jednom dahu
🐼Lagano štivo

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Ham, Carey Heywood
Ham
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)