bookmate game
da
Audio
Thomas Wivel,Stephanie Star

Glansbilledet, der blev krøllet - Sår, år og ar på fænomenet Stephanie Star

Slušajte u aplikaciji
Stephanie Star blev kendt som dronningen af botox, der jagtede yngre mænd i programmet "Singleliv" Kanal 4. Hun har i mange år levet af sit udseende, men efter en trafikulykke, hvor hun blev påkørt af en bil og efterfølgende oplevede stærke smerter, valgte hun at sige stop for at finde tilbage til sit naturlige udseende. Man har kunnet følge forvandlingen i programmet "En plastikdronning siger farvel" på DR3, og i denne bog uddyber hun sin historie og fortæller blandt meget andet, hvad der i første omgang fik hende til at vælge botox, extensions og brystforstørrelse. "Glansbilledet, der blev krøllet" er, på trods af det dramatiske forløb Stephanie har været igennem, fuld af livsindsigt og humor.

Thomas Wivel (f. 1967) er en dansk standupkomiker, der har optrådt siden begyndelsen af 1990'erne. Han har udover sine optrædener også medvirket i talrige tv-programmer og været tekstforfatter for andre komikere. Wivel er desuden forfatter til en lang række bøger, navnlig flere om samliv og forhold i samarbejde med komikerkollegaen Povl Carstensen.

Stephanie Star, der egentlig hedder Stephanie Daniela Cipua, er født i Italien og opvokset i Danmark. Hun er kendt fra programmet "Singleliv" på Kanal 4 og har senere medvirket i DR3-programmet "En plastikdronning siger farvel".
2:36:42
Izdavač
Saga Egmont
Godina izdavanja
2019
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)