Signe Amtoft

Det ordner sig - Rejsedagbog fra en islandsk sommer

Slušajte u aplikaciji
I "Det ordner sig" rejser Signe Amtoft alene til Island for at undersøge, hvad og hvem der gemmer sig mellem vulkaner, is og bjerge. Undervejs falder hun i snak med alle fra fiskeren til præsidenten og lærer om forholdet til sagaer, får, danskere og Eurovision.
Hun smager på brændevinen, gør sit bedste over for en glímabryder og giver sig hen til en ekstrem natur så ulig den, hun kender. Hun kører, lever, spiser og sover i sin bil, og med et behov for at fjerne de hæmninger, hun hele sit liv har lagt på sig selv, beslutter hun sig for med turen at trodse sin usikkerhed og afprøve eget mod.
Det bliver til en rejsedagbog fra et land med et yderst indbydende persongalleri og især én meget sprudlende personlighed: landet selv. En vindblæst og overvældende ø i konstant bevægelse; og vært for en rejse, der lærer Signe meget om Island, men endnu mere om hende selv.

Lydbogen er indlæst af forfatteren selv, og er beriget med musik og let lyddesign undervejs, hvilket gør Det ordner sig til en unik lytteoplevelse.Signe Amtoft har en bachelorgrad i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet og er derudover uddannet fra DR’s talenthold. Hun har arbejdet som både radio- og tv-vært, og hun står bag flere podcastserier. Hun har tidligere udgivet bogen "Noter om angst".
5:36:11
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Godina izdavanja
2023
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)